Kuva
Itsenäisyyspäivän kakkukahvit

Imatran kaupunki tarjoaa juhlakahvit 70-vuotiaille

Tiedote
27.11.2018 18:01

Imatran kaupunki on kutsunut kaikki tänä vuonna 70 vuotta täyttäneet ja täyttävät imatralaiset juhlakahveille itsenäisyyspäivänä. Kahvitus järjestetään Imatran kaupungintalolla itsenäisyyspäivänä.  Tervetuliais- ja onnittelupuheen pitää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen ja tilaisuutta isännöi kaupunginjohtaja Kai Roslakka. Tilaisuudessa kuullaan taustamusiikkia pianosäestyksellä musiikkiopiston apulaisrehtori Elisa Mäkelän toimesta.

Viralliset kutsut kahvitukseen julkaistiin aikaisemmin syksyllä paikallislehdissä ja kaupungin omissa sähköisissä kanavissa. Kiinnostus kahvitukseen yllätti positiivisesti ja juhlakahvitukseen saapuu 139 henkilöä. Vuonna 1948 syntyneitä asuu Imatralla noin neljä ja puolisataa eli he ovat yksi suurimmista ikäluokista Imatralla. Itsenäisyyspäivän juhla alkaa Kulttuuritalo Virrassa kahvituksen jälkeen klo 14.00.

- Halusimme muistaa juhlavuonna kaupunkimme ikätovereita ja kutsu juhlakahveille on hyvä suomalainen tapa huomioida heidät kaupunkimme juhlavuonna, toteaa yhteysjohtaja Tea Laitimo.

Lisätiedot: Tapahtuma-asiantuntija Sari Saarinen p. 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi)