Mansikkalan koulun moduulit

Mansikkalan koululaisille on tarjottu tänään apua eilisen käsittelyyn

Miten toimin poikkeustilanteissa? Perusvinkkejä ja yhteystietoja luettavissa kaupungin verkkosivuilta.

Mansikkalan ja Linnalan koulujen sekä lukion oppilaille ja henkilöstölle on järjestetty tänään jälkihoitotilaisuuksia. Lukion osalta jälkipuintitilaisuudet jatkuvat perjantaina. 

Kouluissa jälkipuintia ovat ohjanneet sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten henkilökunta yhdessä Imatran kaupungin hyvinvointipalvelujen kanssa.

─ Keskusteluapua on tarjolla jatkossakin. Mikäli oppilaat, heidän vanhempansa tai koulujen henkilökunta tätä tarvitsevat, kannattaa ottaa yhteyttä joko kouluterveydenhoitajaan, oppilashuollon henkilöstöön tai työterveyshuoltoon, Imatran hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala kannustaa.

Tiistaaamuna Mansikkalan alueen koulut olivat lukittuina ja oppilaat turvatoimena kouluissa sisällä, koska poliisi oli saanut ilmoituksen aseen kanssa liikkuvasta epäilyttävästä henkilöstä. Myöhemmin ilmoitus paljastui väärinkäsitykseksi.

Ohjeita verkkosivuilta

Kaupungin verkkosivuilla on toimintaohjeita ja yhteystietoja poikkeustilanteita varten. Näitä ohjeita päivitetään ja täydennetään koko ajan. Linkki neuvontasivulle löytyy tämän jutun alareunasta.

Viestinnän osalta ohjeissa kerrotaan, että poikkeustilanteissa kaupungin pääasiallinen viestintäkanava on aina verkkosivut (imatra.fi) ja siellä ensimmäinen sivu, jossa on uutisikkuna. Poikkeustilanteissa viestintä keskitetään näille sivuille, jotta kaikki tieto on yhdessä paikassa.

Hälytysluontoisissa tehtävissä päävastuu viestinnästä on joko poliisilla ja pelastuslaitoksella.

 

Mistä apua poikkeustilanteissa?

 

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, arja.kujala@imatra.fi, p. 020 617 2227

Viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, liisa.hupli-oinonen@imatra.fi, p. 020 6172400