Kuva
starttiseteli

Startti työelämään –setelit jaossa

Tiedote
11.10.2018 16:57
Imatralla tuetaan nuorten ammattiin valmistuneiden työllistymistä Startti työelämään - seteleillä

Imatran kaupunki tukee nuorten työllistymistä tänä syksynä jakamalla Startti työelämään -seteleitä imatralaisille alle 29-vuotiaille nuorille. Setelit ne tarkoitettu vuoden 2018 aikana ammattiin valmistuneille nuorille, joiden kotikunta on Imatra. Seteleitä on jaossa 50 kappaletta. Työjakson tulee alkaa tämän vuoden puolella.

- Haluamme tukea ammattiin valmistuneita nuoria työelämään, koska sen ensimmäisen työpaikan saaminen on yleensä se kaikista vaikein. Nyt annetaan nuorille mahdollisuus näyttää taitonsa, kertoo ohjaamoneuvoja Iina Kovalainen.

- Kannustamme nuoria etsimään itselleen työpaikkaa ja samalla kertomaan työnantajalle mahdollisuudesta saada startti työelämää – seteli, jolla työllistyminen mahdollistuisi.

- Seteliähän voi hyödyntää myös joulusesongin aikaan, jolloin työvoiman tarve yleensä kasvaa, Kovalainen jatkaa.  

Startti työelämään –setelin arvo on työnantajalle 300 euroa ja sillä halutaan madaltaa kynnystä ottaa nuoria työkokeiluun. Työn keston on oltava minimissään 14 päivää ja työtunteja tulee kertyä vähintään 60. Nuorelle on maksettava työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Ohjaamo myöntää setelit ja ne luovutetaan hakijalle henkilökohtaisesti setelihakemustan vastaanottojärjestyksessä.

Mikäli kiinnostuit asiasta lue lisää täältä.

Lisätiedot:

Ohjaamoneuvoja Iina Kovalainen p. 020 617 7277, iina.kovalainenatimatra.fi (iina[dot]kovalainen[at]imatra[dot]fi)  
Kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori, p. 020 617 2225, sirkku.sarlomoatimatra.fi (sirkku[dot]sarlomo[at]imatra[dot]fi)
Henkilöstön kehittämispäällikkö Terhi Karttunen, p. 020 617 2322, terhi.karttunenatimatra.fi (terhi[dot]karttunen[at]imatra[dot]fi)