Kuva
Itsenäisyyspäivän kakkukahvit

Juhlakahvit 70 –vuotiaille

Tiedote
19.9.2018 13:02
Imatran kaupunki kutsuu kaikki tänä vuonna 70 vuotta täyttäneet ja täyttävät imatralaiset juhlakahveille itsenäisyyspäivänä.

Kahvit järjestetään joko kaupungintalolla tai Kulttuuritalo Virrassa itsenäisyyspäivänä. Virallinen kutsu kahveille julkaistaan myöhemmin syksyllä paikallislehdissä ja kaupungin omissa sähköisissä kanavissa.

- Halusimme muistaa juhlavuonna kaupunkimme ikätovereita ja kutsu juhlakahveille on hyvä suomalainen tapa huomioida heidät kaupunkimme juhlavuonna, toteaa yhteysjohtaja Tea Laitimo. Toivomme, että mahdollisimman moni ottaa kutsun vastaan.

Vuonna 1948 syntyneitä asuu Imatralla noin neljä ja puolisataa eli he ovat yksi suurimmista ikäluokista Imatralla. Vertailun vuoksi viime vuonna syntyi uusia imatralaisia alle kaksisataa ja suurin piirtein yhtä paljon lapsia syntyy tänäkin vuonna Imatralle.

Edellisen kerran Imatra on muistanut itsensä ikäisiä kutsumalla heidät juhlimaan vuonna 1998, jolloin Imatra täytti 50 vuotta. Tuolloin kutsuttiin kaikki Imatralla vuonna 1948 syntyneet. Heidän löytämisensä oli haasteellista, koska suurimmalla osalla oli syntymäpaikaksi merkitty vielä Ruokolahti. Tänä vuonna päädyttiin kutsumaan kaikki tänä vuonna 70 täyttävät imatralaiset.

Lue yhden imatralaisen 70 –vuotiaan tarina Imatran asukaslehdestä s. 18.(linkki).

Lisätiedot: Yhteysjohtaja Tea Laitimo, p. 020 617 2212