Kuva
Arttu Lindeman

Juhlavuoden nuorten tapahtumassa videobloggaaja Arttu Lindeman puhuu suvaitsevaisuudesta

Tiedote
12.9.2018 14:10
Olemme kaikki ainutlaatuisia –tapahtuma on suunnattu Imatran koululaisille.

Imatran 70-vuotisjuhlan kunniaksi kaupunki tarjoaa 3.-9. luokkien oppilaille rap-artisti, videobloggaaja ja vuoden 2016 artisti Arttu Lindemanin tähdittämän Olemme kaikki ainutlaatuisia! –tapahtuman urheilutalolla.

Tilaisuuden teemana on koulukiusaamisen  vastustaminen ja suvaitsevaisuudesta puhuminen.  Imatralla koulukiusaaminen on sanana asetettu pannaan, täällä puhutaan ennemmin laittomuuksista.

─ Artun ura on ollut loistava ja alkumetreille liittyy varmasti montakin haastetta, jotka on tullut voitettua. Lindeman haluttiin tähän koululaistapahtumaan juuri sen vuoksi, kuinka hän on haasteensa kohdannut ja niistä selvinnyt, tilaisuuden tuottamisesta vastaava Sari Saarinen sanoo.

Kaupunki toivoo Lindemanin keskittyvän esiintymisessään siihen, että kaikki kaverit hyväksytään omana itsenään.

Mukaan tapahtumaan on tulossa oppilaita myös Itä-Suomen koulusta. Oppilaiden tavattavissa on myös IPV:n ja Ketterän edustusjoukkueen pelaajia kertomassa lajeistaan.

Torstaina  13.9. tilaisuus on 3.-6. luokkien oppilaille ja 14.9. perjantaina 7.-9. luokille. Pienimmille koululaisille eli 1. ─2.-luokkien oppilaille on luvassa myöhemmin maakuntalaulukonsertti.

 

Lisätietoja:

Tapahtuma-asiantuntija Sari Saarinen, p. 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi

Juhlatyöryhmän puheenjohtaja, yhteysjohtaja Tea Laitimo, p. 020 617 2212, tea.laitimoatimatra.fi