Kuva
Työmaa Lättäläntien, Vuoksenniskantien ja Kaukopääntien risteyksessä
Työmaa Lättäläntien, Vuoksenniskantien ja Kaukopääntien risteyksessä

Kaukopään tehtaan portin pysäkki jää pois linjalta 3 - kevyen liikenteen kulku tehtaalle siirtyy

Tiedote
23.7.2018 20:28
Imatran paikallisliikenteen linja-auto ei enää pistäydy Imatran Stora Enson Kaukopään tehtaan portilla. Syynä on linja-autojen liikkumisen estävä työmaa Kaukopään tehtaan edustalla. Kyse on pysyvästä ratkaisusta, jossa kevyt liikenne ohjataan tehtaalle suorempaa reittiä.

Linja-autopysäkki jäi pois käytöstä tällä viikolla.

-    Nyt kun aluetta on alettu jo muuttamaan Stora Enson tuleviin tarpeisiin, ei portille enää pääse bussilla, kertoo kaupungininsinööri Päivi Pekkanen.

Stora Enso tulee jatkossa ohjaamaan kevyttä liikennettä tehdasalueelle Lättäläntietä pitkin. Muutoksen takana on jalankulkijoiden turvallisuus. 

-    Stora Enso Imatran tehtaat pyrkii varmistamaan turvallisen ja sujuvan työmaaliikenteen, erityisesti jalankulkijan turvallisuus on huomioitu suunnitelmissa. Jatkossa jalankulkijat pääsevät suoraan linja-autopysäkiltä kevyenliikenteen väylälle, kertoo palo- ja suojelupäällikkö Mikko Parikka Stora Enson Imatran tehtailta.

Imatran tehtaiden pääportin liikennejärjestelyjen parannukset valmistuvat elokuussa ja Lättälän uusi jalankulkureitti avataan elokuun puolessa välissä työmatkaliikenteelle.

Tästä lähtien Kaukopään tehtaiden työmatkaliikennettä palvelee Vuoksenniskantien ja Kaukopääntien risteyksessä oleva pysäkki.

Lisätietoja

Imatran kaupunki, Päivi Pekkanen  p. 020 - 617 2218

Stora Enso, Mikko Parikka p. 040 - 767 8505