Mitä Kosken koulukeskus voisi tarjota vapaa-ajalle?

Nyt voit vaikuttaa Kosken uuden koulukeskuksen suunnitteluun

Suunnittelu alkamassa. Kaupunki etsii käyttäjien toiveita ja ideoita.

Kosken uuden koulukeskuksen suunnittelu on alkamassa. Nyt toivotaan kaupunkilaisilta vinkkejä siitä, miten tilat voisivat palvella mahdollisimman hyvin alueen asukkaita ja iltakäyttöä.

Millaisia mahdollisia tarpeita ja toiveita erilaisilla yhdistyksillä ja seuroilla on tilojen suhteen?  Erityisesti Rajapatsaan, Itä-Siitolan, Linnankosken ja Teppanalan asukkaiden mielipiteet koulukeskuksen vapaa-ajankäytöstä ovat tärkeitä.

Onko vielä toimintoja, mitä ei ole otettu huomioon Vuoksenniskan ja Mansikkalan koulukeskusten suunnitteluratkaisuissa iltakäytön osalta? Voisiko keskuksessa olla myös muita kaupungin toimintoja kasvatus- ja opetuspalveluiden lisäksi?

- Yhtään viivaa ei vielä paperille ole piirretty, Nyt on siis aidosti mahdollisuus vaikuttaa tulevan koulukeskuksen suunnitteluratkaisuun.  Myös sellaiset villit ideat kiinnostavat, jotka liittyvät rakennuksen käyttämiseen viikonloppuisin ja loma-aikoina. Olisi hienoa, jos koulukeskus voisi toimia lähialueen asukkaiden olohuoneena, toivoo projektipäällikkö Mari Routti.

Vastaa kyselyyn oheisen linkin kautta valitsemalla kulloisestakin vaihtoehtoparista sinua enemmän miellyttävämpi. Voit myös lisätä omia kysymyksiäsi ja ideoitasi muiden puntaroitavaksi. Kysely kerää erilaisia mielipiteitä ja niiden saamaa kannatusta.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömästi.

Valitettavasti kyselyn alkukuva saattaa vääristyä Internet Explorer - selaimella, mutta se ei vaikuta vastaamiseen. Voit vastata myös mobiililaitteella.

 

Kysely on avoinna 13.5. saakka

 
Vastaa kyselyyn

 

 

Lisätietoja: projektipäällikkö Mari Routti, p. 040 837 2646, mari.routti@imatra.fi