Kuva
Tieto- ja viestintätekniikan asennustyöt Kosken koulun moduuleissa alkavat 1.8.

Kosken moduulien viestintätekniikka ei ole käyttökunnossa heti syyslukukauden alussa

Tiedote
5.4.2018 18:33
Opettajia ohjeistetaan jo nyt suunnittelemaan opintoja, jotta koulunkäynti ei häiriinny.

Kosken moduulit luovutetaan Imatran kaupungille 1.8.2018. Tämä tarkoittaa, että tietoverkkojen ja langattomien verkkojen sekä muun tieto- ja viestintätekniikan (kytkimet, telakat, tykit ym.) asennus ja testaus päästään aloittamaan vasta 1.8.

- Tieto- ja viestintätekniikka ei siis tule olemaan valmis Kosken moduuleissa koulujen alkaessa 9.8., opetuspalveluiden päällikkö Minna Rovio sanoo.

Tieto- ja viestintätekniikkaa on kokonaisuudessaan käytössä syyskuun loppuun mennessä. Asennustyöt aloitetaan välittömästi 1.8. siten, että langattomia verkkoja ja muita laitteita asennetaan ennalta sovitussa ja priorisoidussa järjestyksessä koulun tiloihin.

Kosken koulun opettajia ohjeistetaan ennakolta suunnittelemaan syyslukukauden alun opetusta ilman teknisiä apuvälineitä, kun langaton lähiverkko toimii vain hyvin rajoitetusti. Opettajia on esimerkiksi neuvottu tekemään hyvissä ajoin tarvittavat lisähankinnat, joilla ennaltaehkäistään  tieto- ja viestintätekniikan asennusongelmien haittoja opetukseen. Hankintoja voivat olla esimerkiksi työkirjat tai syksyn alkuun sijoitettujen monialaisten opintojen materiaalit.

 

Lisätietoja:

Tietohallintopäällikkö Petri Hiirsalmi (lomalla 9.4 asti), petri.hiirsalmiatimatra.fi , p.020617 2211

Projektipäällikkö Mari Routti, mari.routtiatimatra.fi, p.020617 2230

Opetuspalveluiden päällikkö  Minna Rovio, minna.rovioatimatra.fi, p.020617 3404