Kuva
Kotimatka

Mansikkalan koulun nuoret palaavat kovaonniselta laskettelureissulta noin kolmen aikaan

Tiedote
15.3.2018 01:02
Kaikki pääsivät tarkastuksen jälkeen kotiin.

Mansikkalan koulun ja Imatran yhteislukion oppilaat ovat päässeet jatkamaan matkaansa kohti Imatraa. Tulipalobussissa olleet nuoret ja heidän opettajansa lähtivät kotimatkalle Kuopiosta noin klo 22.20.

Kaikki nuoret läpäisivät terveystarkastuksen, joka tehtiin varotoimenpiteenä, kun bussipalo altisti heitä savukaasuille.

Kotimatkan alussa matkalaiset pysähtyivät syömään. Arvioitu saapumisaika Imatralle on noin klo 3 yöllä.

Eksote ja Imatran kaupunki järjestävät kriisiapua onnettomuusbussissa mukana olleille heti kotiinpaluun hetkellä. Kriisipäivystys on Mansikkalan moduulissa YK5 klo 2 eteenpäin.
Bussi tulee pysähtymään Tietäjänkadun varteen. Huoltajat voivat poikkeuksellisesti parkkeerata autonsa moduulien sisäpihalle (ajo pihalle Tietäjänkadulta Koulukadun puoleisesta nurkasta).

Mansikkalan yläkoulun ja Imatran yhteislukion yhteisellä laskettelureissulla bussi paloi käyttökelvottomaksi noin 20 kilometriä Kuopiosta etelään.

Joidenkin matkustajien puhelin tuhoutui tulipalossa ja osalla on akku loppu. Nuoria ei sen vuoksi välttämättä tavoita omasta numerosta.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi), p. 020 6172227

Viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, liisa.hupli-oinonenatimatra.fi (liisa[dot]hupli-oinonen[at]imatra[dot]fi), p. 0206172400

 

Tiedotetta päivitetty 15.3. klo 00.58.