Aki Keskinen

Aki Keskinen jättää Imatran Seudun Kehitysyhtiön toimitusjohtajan tehtävät

Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessista tehdään linjauksia lähiviikkojen aikana.

Toimitusjohtaja Aki Keskinen on ilmoittanut jättävänsä Imatran Seudun Kehitysyhtiön (Kehy) tehtävät 19.3. alkaen. Hän siirtyy Finnish Consulting Group –yhtiön palvelukseen Kaakkois-Suomen aluepäälliköksi,

― Koen, että nyt on oikea aika lähteä tekemään jotain uutta. Olen ollut Kehyssä kymmenen vuotta, yhtiö on nyt hyvässä kunnossa ja meillä on erinomainen tiimi palvelemassa alueen yrityksiä. Toimitusjohtajan tehtävä on ollut hyvä näköalapaikka vaikuttaa seudun kehitykseen monin tavoin, Keskinen perustelee lähtöään.

Keskinen jätti eroilmoituksensa Kehyn hallituksen kokouksessa tiistaina.

― Imatran kaupunki kiittää Akia hyvästä ja pitkäjänteisestä työstä. Kehy on muokattu nyt sen näköiseksi kuin olemme sen halunneet. Yhtiö on hyvässä kunnossa, kaupunginjohtaja ja Kehyn hallituksen puheenjohtaja Rami Hasu toteaa.

Hasun mukaan uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessista tehdään linjauksia lähiviikkojen aikana.

 

Kehyn hallitus käsitteli tiistaina yhtiön alustavaa tilinpäätöstä. Yhtiön liikevaihto on noin 1,1 miljoonaa euroa. Tämä summa sisältää hankkeet.

Edellisvuonna liikevaihto oli 2,3 miljoonaa euroa. Liikevaihtoluvut eivät ole vertailukelpoisia, koska yhtiön toiminnasta on karsittu viime vuonna matkailuinfo, taloushallinto, maaseututoimen rahoitus, rahoituspalvelut ja Luoteis-Venäjä Rahasto Oy.  Toiminta painottui viime vuonna yrityspalveluihin ja sijoittumispalveluihin.

Olennaista oli myös uusi osakassopimus, jonka mukaisesti kuntien maksuosuudet pienenivät vuodelle 2017.

Yhtiön oma pääoma vuonna 2017 oli 1,28 miljoonaa euroa ja tulos 105 000 euroa. Tulokseen vaikuttivat aiemman rahoitustoiminnan tuotot sekä onnistunut projektitoiminta.

Henkilöstön määrä putosi viime vuonna 17: stä kahdeksaan.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Aki Keskinen, aki.keskinen@kehy.fi, p. 044 355 7869

Kaupunginjohtaja, Kehyn hallituksen puheenjohtaja Rami Hasu, rami.hasu@imatra.fi, p. 020 617 2203