Kuva

Uudet opasteet ulkoilureiteille

Tiedote
22.9.2017 14:21
Ulkoilija ja matkailija löytää aiempaa helpommin Ukonniemen ja Rauhan reiteille. Myös ladut ja talven kävelyreitit on merkattu kartalle.

Imatran ja Lappeenrannan kaupungit ovat yhdessä uusimassa ulkoilureittiopasteensa Ukonniemen ja Rauhan alueelle.

- Uudet opasteet neuvovat reiteille ja eri kohteisiin, kuten urheilupaikoille ja laavuille. Myös hiihtoladut ja sallitut kävelyreitit talvella on merkitty kartan toiseen versioon, hankkeen toteutuksessa mukana oleva Erika Luhtanen Imatran kaupungilta kertoo.

Imatra laajensi opastusta Ukonnimestä myös Paajalan ja Mikonpuiston latureiteille sekä Vuoksen ja Tainion luontolenkeille.

Reittien varsille tulee karttatauluja sekä suunta-, reitti- ja luontopolkuopasteita. Niiden pystytys on alkanut. Valmista on lokakuun loppuun mennessä.

Kahden kaupungin ulkoilureittien opastus maksaa yhteensä 273 234 euroa. Siitä Imatran rahoitusosuus 58 652 euroa. Lappeenranta asentaa hieman vähemmän opasteita, joten sen maksuosuus jää 50 641 euroon. Loppurahoitus eli 163 940 euroa tulee tukena Kaakkois-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta ja  Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

 

Tästä linkistä löydät Imatran ja Rauhan ulkoilureitit (PDF-kartta)

Tästä linkistä pääset katsomaan talvikauden reittejä (PDF-kartta) 

 

Lisätietoja:

Suunnitteluhortonomi Erika Luhtanen

p. 020 617 4704, erika.luhtanenatimatra.fi (erika[dot]luhtanen[at]imatra[dot]fi)