Kuva

Rajapatsaan kirjasto avoinna vielä viikon

Tiedote
20.9.2017 18:23
Rajapatsaan kirjastosta voi nyt lainata aineistoa pitkällä laina-ajalla. Kirjasto sulkeutuu muutostöiden johdosta kahdeksi kuukaudeksi. Ennen remonttia Suuntakatu 1:ssä pääsee asioimaan perjantaihin 29. syyskuuta asti. Viimeisellä aukioloviikolla kirjastossa järjestetään muisteluiltapäivä.

Rajapatsaan kirjasto on suljettu loka-marraskuun ajan. Viikolla 39 kirjasto on vielä avoinna normaalisti, joten nyt on mainio aika hakea syys- sekä joululukemista. Syyskuussa Rajapatsaalta lainatun aineiston viimeinen palautuspäivä on vasta joulukuun lopussa.  Uudistunut kirjasto avataan kuitenkin jo maanantaina 4.12.

Sulun aikana henkilökunta käsittelee lähikirjaston aineistoa väistötiloissa Rajapatsaan kirpputorin vanhalla paikalla, osoitteessa Ensontie 33. Väistötilassa ei pystytä tarjoamaan kirjastopalveluja, mutta palautukset voi jättää väliaikaiseen pisteeseen. Myös varatun aineiston noutomahdollisuus järjestetään paikan päälle. Henkilökuntaa on paikalla arkisin noin klo 9–15 . Samalla jaossa on reilu määrä kokoelmasta poistettua aineistoa aivan ilmaiseksi ja ilman eräpäivää.

Viimeisellä aukioloviikolla, maanantaina 25.9. klo 15 kokoonnutaan vielä Suuntakadulle muistelemaan Rajapatsaan alueen historiaa. Jutustelutuokion alustajana toimii Kalle Pakarinen kaupunginmuseolta.

Lisätiedot:

Marja Huuhtanen, kirjasto- ja museopalveluiden tiimivastaava
marja.huuhtanenatimatra.fi (marja[dot]huuhtanen[at]imatra[dot]fi)
p. 020617 6600

Jesse Lindström, erikoiskirjastovirkailija (poissa 20.9.)
jesse.lindstromatimatra.fi (jesse[dot]lindstrom[at]imatra[dot]fi)
p. 020 617 6611