Kuva

Tervetuloa Virta-opistoon!

Tiedote
11.8.2017 14:02
Imatran työväenopisto ja musiikkiopisto yhdistyivät 1.8.2017 koko kaupungin yhteiseksi Virta-opistoksi. Opisto tarjoaa laadukkaita opetuspalveluita musiikin, kuvataiteen ja käsityön taiteen perusopetuksen osalta sekä monipuolisen kurssitarjottimen eri opetusalueilta.

Virta-opisto on Imatran kaupungin ylläpitämä oppilaitos, joka tarjoaa kaikenikäisille monipuolisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia. Virta-opistossa lapset ja nuoret voivat opiskella tavoitteellisesti musiikkiopistossa, kuvataide- ja käsityökouluissa. Opiskelu kuuluu taiteen perusopetukseen, jossa noudatetaan valtakunnallisia opetussuunnitelman perusteita.

Työväenopiston kurssit ovat kaikille avoimia. Opistolla on myös yhteisiä ryhmiä kuten Vuoksi Big Band, ukulele-yhtye ja lapsikuoro, joissa voit opiskella joko musiikkiopiston tai työväenopiston oppilaana.

Työväenopiston sekä kuvataide- ja käsityökoulujen opetustilat löytyvät pääsääntöisesti yhä Tainiotalolta ja musiikkiopiston tilat Kulttuuritalo Virrasta.

Tarjolla on paljon uusia kursseja. Hanki itsellesi uutta osaamista ja hyvinvointia - tervetuloa kehittämään ja haastamaan itseäsi!

 

Virta-opiston toimisto

Avoinna ma - to  klo 9 - 15 ja 
opetuskautena ma - ti klo  9 - 17 ja ke - to klo 9 - 15

Virastokatu 1
55100 Imatra

musiikkiopistoatimatra.fi (musiikkiopisto[at]imatra[dot]fi)
p. 020 617 6622

tyovaenopistoatimatra.fi (tyovaenopisto[at]imatra[dot]fi)
p. 020 617 5400