Kuva

Tervetuloa Imatra-radalle!

Tiedote
5.7.2017 16:09
Imatranajojen aikana voit kisailla ilmaisella Imatra-radalla Inkerinaukion ja Valtionhotellin ympäristössä!

Tänä vuonna Imatranajon yhteyteen on tarjolla kännykän tai muun mobiililaitten kanssa kierrettävä rata. Radalla on kymmenen rastia, joissa seurataan paikkakunnalle saapuneiden kisaturistityttöjen Martan ja Hillevin seikkailuja, tutustutaan Imatran kaupunkiin ja vastataan Imatranajoon liittyviin kysymyksiin.

Imatra-rata on avoinna Imatralla 24h/vrk Inkerinaukion ja Valtionhotellin ympäristössä torstaista maanantaihin, 6.-10.7.2017. Radalle osallistuminen on ilmaista. Sen kiertääkseen on mobiililaitteelle ladattava ilmainen Action track –sovellus. Aloitus-qr-koodin voi käydä lataamassa Bar&Cafe Kuohun lähellä olevalta Imatranajojen infopisteeltä (tai Bar&Cafe Kuohun ikkunasta, kun info-piste on kiinni). Qr-koodi ohjaa oikealle radalle ja ohjelma opastaa kulkua siitä eteenpäin. Radan kiertämiseen menee aikaa reilut 10 minuuttia. Rata on kierrettävissä joko suomeksi tai englanniksi. Radan parhaimmalle selättäjälle on luvassa pieni palkinto.

 Yhteistyössä:

Imatran kaupunki

Imatran Moottorikerho/Teemu Klemetti

Risto Haapala

Imatran Matkailuoppaat/Päivi Hienonen

Imatran Valtionhotelli

Lotta- ja veteraanimuseo

Bar&Cafe Kuohu

 

Welcome to Imatra Track!

Open from Thursday to Monday (July 6th – July 10th) in the Imatra city center on the square Inkerinaukio. Learn facts about the city of Imatra and of Imatranajo (International Road Racing Championship) in a funny and unique way.

You can explore this mobile track by uploading Action track on your mobile device. After that scan the QR-code you find from the Imatranajo info desk. Later, the program guides you forward. The track takes about 10+ minutes. You can also take part in a little competition at the end of the track.

The track is free of charge.