Kuva

Valomerkki Imatralla ilmaston puolesta - Earth Hour

Tiedote
23.3.2017 15:13
Earth Houria vietetään lauantaina 25.3. kello 20.30–21.30. Earth Hour on WWF:n järjestämä maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot tunniksi.

Earth Houria vietetään lauantaina 25.3. kello 20.30–21.30. Earth Hour on WWF:n järjestämä maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot tunniksi. Tämän symbolisen eleen tarkoituksena on ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Suomessa Earth Hour järjestetään teemalla maailman suurin kynttiläillallinen. Tapahtuman tarkoituksena on innostaa ihmisiä ilmastoystävälliseen elämään ja viestiä päättäjille, että ilmastonmuutos edellyttää ripeitä toimia. Earth Hour ei siis ole sähkön- tai energiansäästötempaus.

Imatran kaupunki ja Imatran Seudun Sähkö Oy osallistuvat tempaukseen valoja sammuttamalla. Imatran kaupunki sammuttaa katuvalot Imatrankosken keskustasta ja Imatran Seudun Sähkö sammuttaa toimitalonsa valot pihapiireineen Earth Hourin ajaksi.