Kuva

Minun Immalani Reino Pelkosen valokuvia Immalanjärvestä Käytävägalleriassa 1.11.-3.12.

Tiedote
1.11.2016 12:04
Minun Immalani ei tarkoita omistussuhteita vaan tunnetta, kokemista. Näillä valokuvilla yritän kertoa miten järven näen ja tunnen.

Lokakuussa 2014  oli kaikille vapaa valokuvanäyttely Immalanjärvestä Imatran pääkirjaston ala-aulassa. Miksi piti nyt tehdä oma näyttely? Tuon näyttelyn jälkeen on tullut mieleeni monia uusia ilmeitä ja tapahtumia. Ja halusin tehdä täysin omanlaisen kokoelman kuvia Immalanjärvestä.

 

Kun viime talven loistosäällä hiihtelin järvellä, törmäsin Kesärannan edustalla nuottaporukkaan, napsin kuvia ja silloin päätös valokuvanäyttelystä alkoi heräillä. Sain vielä tietää, että saisin peruutuspaikan sopivasta näyttelytilasta.

 

Paljon oli vielä saatava uusia kuvia ja aikaa oli vain puoli vuotta. Kun on onnettaren kanssa hyvissä väleissä, niin kuvailut onnistuivat osittain jopa yli odotusten. Kohteita tuli eteen pienellä yrittämisellä ja tuurilla.

 

Aikaisemmin minulla on ollut 17 yksityisnäyttelyitä vuodesta 1977 lähtien, jotka olen esittänyt 26 kertaa kymmenellä paikkakunnalla.

 

Käytävägalleria

Imatran kulttuuritalo Virta

Virastokatu 1, 55120 Imatra

 

Avoinna: ma-pe 9-19, la 10-15, aattoina 9-16

 

 

Vapaa pääsy, tervetuloa!