Kuva
Nainen kurkistaa kirjapinon takaa, etualalla on lukuhaastelomake.

Uusi Heili-lukuhaaste vuodelle 2023

2.1.2023 15:48
Vuoden teemoina ovat ilo ja rentoutuminen.

Uusi vuosi on aina mahdollisuus tarttua uuteen kirjallisuuteen! Heili-kirjastot julkaisevat järjestyksessään kolmannen lukuhaasteensa vuodelle 2023. Haasteeseen kuuluu 25 kohtaa, jotka kannustavat lukemaan iloa tuottavia kirjoja.

– Synkkien uutisten vastapainoksi halusimme keskittyä ilahduttaviin ja rentouttaviin kirjoihin, sanoo kirjastonhoitaja Jesse Lindström lukuhaasteen suunnittelusta.

Osallistu lukuhaasteeseen tulostamalla haastelomake tai hakemalla sellainen lähimmästä Heili-kirjastosta. Voit käyttää samaa kirjaa useampaan haastekohtaan tai keksiä jokaiseen uuden. Lukemiesi kirjojen nimiä ei ole pakko kertoa, vaan voit myös merkitä ruksilla kohdan suoritetuksi. Kun palautat täytetyn lomakkeen kirjastoon vuoden 2024 alkuun mennessä, osallistut pienten palkintojen arvontaan. Yhteystietona kysytään Heili-kirjastokorttisi tunnusta, esimerkiksi HEILI012345678.

Lukuhaasteella on oma Facebook-ryhmä ”Heili-kirjastojen lukuhaaste”. Siellä voit käydä kertomassa lukemistasi kirjoista, keskustella muiden lukemista teoksista tai kysyä lukuvinkkejä.

Lappeenrannan kaupunginkirjasto on koonnut vinkkejä, joiden avulla voit etsiä luettavaa eri haastekohtiin. Käy lukemassa vinkit täältä.

Lisätiedot:

Kirjastonhoitaja Jesse Lindström, p. 020 617 6611, jesse.lindstromatimatra.fi
Pääkirjaston tietopalvelu, p. 020 617 6612, paakirjastoatimatra.fi