Kuva
Karttakuvassa punaisella merkitty hakkuualue Rauhassa.
Kuva Lappeenrannan Energia, Harvennettava alue on merkattu vaalean vihreällä värillä. Kaivuulinja on merkitty keltaisella.

Rauha-Repokivi -alueen ladut ajetaan palmusunnuntaina viimeisen kerran tänä talvena

Tiedote
31.3.2023 14:30
Alueella alkaa 3.4. Lappeenrannan Energian toimesta kaukolämpölinjan rakentaminen Kohokankaantien ja Papusentien välille.

Lappeenrannan Energia tiedottaa, että kaukolämpölinjan kaivuulinja kulkee Rauhassa sijaitsevan golf-kentän läpi ja ladunvartta pitkin.

Kaukolämpölinjan kaivuun edestä poistetaan puustoa n. 5 metrin leveydeltä ajalla 3.-6.4.2023. Samassa yhteydessä harvennetaan alueen puustoa. Harvennuksen tavoitteena on parantaa puuston elinvoimaa leventämällä jäljelle jäävän latvuston ja juuriston elintilaa. Hakkuutähteet kerätään kaivuulinjalta ja ulkoilureittien varsilta. Puunkaadon aikana tulee välttää liikkumista työmaa-alueella.

Lappeenrannan Energia muistuttaa tiedotteessaan, että turvaetäisyys hakkuukoneeseen on 90 m. Hakkuun jälkeen puutavara ja risut varastoidaan tienvarteen. Varastojen päällä kiipeily on kiellettyä romahtamisvaaran vuoksi.

Papusenpellon latu-ura on suljettu 3.4. alkaen työmaan takia

Imatran Kiinteistö- ja Aluepalvelut ajaa vielä tämän viikon Rauha-Repokivi alueen ladut.

- Sunnuntaina 2.4. tehdään viimeinen ajo, ja sen jälkeen tämän talven osalta on homma selvä. Ensi viikon ennuste ne sulkisi todennäköisesti, joten tuon työmaan takia lopetamme sunnuntaihin, liikuntapaikkamestari Jani Niittynen KIPAlta kertoo.

Ladut voivat pysyä vielä ensi viikolla hiihdettävinä, mutta niitä ei enää huolleta. 

Alueella liikkuvia pyydetään huomioimaan karttakuvassa näkyvä työmaa-alue ja noudattamaan varoetäisyyksiä.

Lisätietoja: 

liikuntapaikkamestari Jani Niittynen, Imatran kiinteistö- ja aluepalvelu Oy, jani.niittynenatimatrankipa.fi (jani[dot]niittynen[at]imatrankipa[dot]fi), p. 040 677 9137

Lisätietoja puunkaadosta ja kaukolämpölinjan sijoituksesta:
metsäpäällikkö Janne-Perttu Rantonen, Lappeenrannan kaupunki, janne-perttu.rantonenatlappeenranta.fi (janne-perttu[dot]rantonen[at]lappeenranta[dot]fi)
rakennuttaja Matti Pylkkänen, Lappeenrannan Energiaverkot Oy, matti.pylkkanenatlreoy.fi (matti[dot]pylkkanen[at]lreoy[dot]fi)
 

 

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.