Olet täällä

Matkailu

Imatran kaupungin matkailupalvelun järjestää Imatran seudun kehitysyhtiö Oy

Services

matkailu

Matkailuneuvonta

Matkailuneuvonta Imatralla on keskittynyt sähköiseen tiedonjakeluun sekä sesonkiluonteisesti erilaisten suurempien tapahtumien yhteydessä tarjottaviin infopalveluihin.  Tärkeimpinä sähköisinä infoalustoina toimivat Imatra Base Camp:n  Imatran kaupungin sekä GoSaimaa:n sivustot ja sosiaaliset mediat.

Matkailumarkkinointi

Matkailumarkkinoinnista Imatran  seudulla vastaa Imatra Base Camp Oy ja Etelä-Karjalassa matkailumarkkinointiyhtiö GoSaimaa Oy.  GoSaimaa ylläpitää myös maakunnallista matkailuportaalia.

Matkailun kehittämispalvelut

Matkailuelinkeinon kehittäminen on yksi Imatran seudun strateginen painopistealue. Siitä vastaa Imatra Base Camp Oy. Kehittämistyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:n (Kehy) kanssa. Kehy tukee sekä aloittavia että toimivia matkailuyrityksiä kehittämistyössä sekä on mukana erilaisissa alueen kehittämistä tukevissa matkailuhankkeissa.

Juuret matkailussa

Imatran juuret ovat vahvasti suomalaisen matkailun vanhimmassa peruskalliossa. Imatralle on matkustettu pitkiäkin matkoja virkistäytymään ja hakemaan inspiraatiota jo kauan - yli 200 vuotta ennen kuin muut suomalaiset urheilumatkailun tarjoajat olivat saaneet nimensä karttaan.

Idän ja lännen välissä

Imatra on ollut ja on tulevaisuudessakin idän ja lännen välissä oleva tärkeä logistinen, geologinen ja geopoliittinen tienristeys. Paikka, jossa erilaiset rajat kohtaavat ja jossa monimuotoiset luonnon elementit ja ihmiset kohtaavat.

Kehitys kehittyy

Nykyinen Imatra on silti maineikasta menneisyyttään vahvempi, sillä alueen kehittyminen ei ole koskaan pysähtynyt. Nykyinen tarjonta on millä tahansa mittapuulla mitattuna vakuuttava ja vaikuttava.

Perusleiri

Imatra on perusleiri, josta käsin tarkasteltuna kaikki on lähellä. Jokainen suunta on mahdollisuus – perusleiriin on aina turvallista palata. Perusleirissä kaikki toimii ja ihmisistä pidetään huolta niin, että heille jää aikaa itsensä kehittämiseen, nauttimiseen elämästä, lomasta ja matkailusta. Imatrasta.

Metropolimainen tarjonta, kylämäinen kokemus

Imatran seutu on suuri kokonaisuus, joka toimii kuin pieni kylä. Imatralla ei ole umpikujia, vaan matkailijaa autetaan eteenpäin. Matkailijasta pidetään huolta. Imatra Base Camp tarkoittaa palvelua ja välittämistä. Matkailija kohtaa palvelun ja välittämisen koko asiakaspolun pituudella – aina hakukoneen verkkomainoksesta suksihuoltoon ja julisteesta juoksuradalle. Imatra Base Campin kohtaaminen johdattaa perille – se on matkailijaa palveleva opaste, portti ja linkki.

Imatra Base Camp – Matkusta järkisyistä, palaa tunnesyistä.