Olet täällä

Tilojen verkkokauppaTimmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä.

Palvelut

timmi.png

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, joka sisältää myös verkkokaupan.Timmin kautta voit selailla kaupungin liikuntatilojen varauksia.Uutena ominaisuutena on käyttöön otettu verkkokauppa, josta voit toistaiseksi ostaa ensilumen ladun kerta- ja kausikortteja.Verkkokaupan kuittia vastaan saat AviaSport areenan vastaanotosta ensilumen ladun käyttöön oikeuttavan hihanauhan.

Lisäksi voit verkkokaupasta  lunastaa Vuoksenniskan kuntosalin kerta- ja kausikortteja.Vuoksenniskan kuntosalia varten saat verkkokaupasta pin-koodin, jonka avulla pääset sisälle saliin.Pin-koodi toimii yhden kerran tai vaihtoehtoisesti puolivuotiskauden tai koko vuoden riippuen siitä kuinka pitkän käyttöoikeuden hankit. Pin-koodi on neljä numeroa ja sen jälkeen pitää syöttää #-merkki. Älä hukkaa pin-koodia käyttöoikeuskauden kuluessa.

Saat verkkokaupan ostoksista kuitin sähköpostiisi.Kuitilla voit todentaa ostoksesi esimerkiksi hankkiessasi ensilumenladun hihanauhan tai jos kadotat kuntosalin pin-koodin.

Ampumahiihtostadion ja EcoAims kuuluvat myös verkkokauppaan.Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua verkkokauppaan.Kun olet suorittanut maksun, sinulle tulee linkki josta pääset varaamaan vuoroja.Vuorojen varaaminen vaatii aina kirjautumisen Timmiin.Selattavasta varauskalenterista ei vuoroja voi varata.Varaus pitää tehdä vuorokausi ennen vuoroa.Ampumahiihtostadiota varattaessa saat yhdellä varauksella  käyttöösi kaksi rataa,toinen makuuasetuksilla ja toinen pystyasetuksilla.

Käyttääksesi verkkokauppaa Sinun pitää ensin rekisteröityä.Mikäli olet oikeutettu alennushintaan (eläkeläinen, opiskelija, työtön) päivälipussa, kirjoita rekisteröitysmislomakkeeseen Lisätietoja kohtaan tieto tästä.Oikeuden saaminen alennuksiin vaatii hyväksynnän ja vie vähän aikaa.Rekisteröidy tästä linkistä

Salasanan vaihto (jos olet unohtanut salasanasi)

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua verkkokauppaan.Kirjaudu tästä

Verkkokauppa tuotemäärä tulee lähiaikoina laajenemaan.