Olet täällä

Rakentamisaikainen vesi

Rakentamisaikaisen veden toimittaminen omakoti- ja paritalojen rakentajille

Palvelut

rakentamisaikainen vesi 2

Veden toimittaminen kiinteistölle edellyttää aina voimassaolevaa sopimusta. Uusilla liittyjillä tulee olla allekirjoitetut sopimukset ja hyväksytyt KVV-suunnitelmat ennen kuin veden toimittaminen aloitetaan. Rakentamisaikaista vedenkulutusta ei mitata, vaan siitä peritään kiinteänä maksuna 67,00 €/vuosi (alv 24%). Rakentamisaikaisesta vedestä ei peritä jätevesimaksua.

Kiinteistön omistajan tulee tilata vesilaitokselta vesimittarin asennus, ennen kuin kiinteistön vesilaitteistot liitetään vesijohtoon. Samassa yhteydessä kiinteistön omistajaa pyydetään ottamaan yhteyttä vesilaskutukseen, jotta laskutus- ja kulutustiedot saadaan ajan tasalle. Mittarin asentamisen jälkeen vesi- ja jätevesimaksut peritään normaalin laskutuskäytännön mukaisesti.

Kiinteissä suoritettavassa KVV-töiden lopputarkasuksessa tarkistetaan myös, että vesimittari on asennettu ohjeiden mukaisesti. Vesilaitos laskuttaa kiinteistöltä liittymismaksun ja tonttivesijohdon asennustyöt silloin kun rakennusaikainen vesi otetaan käyttöön. Vesimittarin asennustyöt laskutetaan välittömästi mittarin asentamisen jälkeen.

Palvelusta vastaa