Olet täällä

Piristäjä-palvelu

Piristäjä-palvelun tavoitteena on virkistää imatralaisia kulttuurin, liikunnan, yhdessä olemisen ja vapaaehtoisen Piristäjän avulla.

Palvelut

img_5047.jpg

Piristäjä palvelu on Suomen Punainen Risti (SPR) Imatran osaston ja Imatran kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluiden yhteistyössä toteuttama hyvinvointia lisäävä palvelu.

Piristäjä-palvelussa SPR:n kouluttama vapaaehtoinen ja maksuton Piristäjä auttaa Piristettävää erilaisiin tapahtumiin, kerhoihin, kirjastoon, museoihin, teatteriin, konserttiin, urheilutapahtumaan tai vaikka kirkkoon. Tavoitteena on virkistää imatralaisia kulttuurin, liikunnan, yhdessä olemisen ja vapaaehtoisen Piristäjän avulla.

Piristettävä valitsee, mihin tilaisuuksiin tai tapahtumiin haluaa mennä. Hänelle ohjataan samasta tapahtumasta kiinnostunut henkilö kaveriksi. Piristäjä voi järjestää kuljetuksen, auttaa tarvittaessa liikkumisessa ja on seurana tapahtumassa.

Kiinnostuitko Piristäjä-palvelusta? Ota yhteyttä SPR Imatran osaston yhteyshenkilöön Ilpo Lempiäinen arkisin klo 15.00 jälkeen 045 322 4889 tai sähköpostilla ystavat.imatra@gamil.com