Olet täällä

Omistajan ja vuokralaisen vaihtoilmoitus

Vesi- ja jätevesisopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä

Palvelut

Muuttolaatikot.jpg

Omistajan muutos

Kiinteistön vanhan ja uuden omistajan on täytettävä ja allekirjoitettava vesisopimuksen siirtoilmoitus, josta ilmenee omistajamuutostiedot. Sopimuksensiirtolomakkeen voi tulostaa alla olevasta linkistä ja toimittaa allekirjoitettuna Imatran Vedelle.

Omistajamuutostiedot voi ilmoittaa myös kauppakirjajäljennöksellä lisäämällä siihen siirtopäivän sekä vesimittarin lukeman.

Omistajavaihdon yhteydessä Imatran Vesi tarkistaa kiinteistön vesisopimustilanteen. Mikäli sopimuksen korkeustiedoissa on puutteellisuuksia kiinteistö joudutaan vaaitsemaan, jolloin vaaitusryhmän pitää päästä kiinteistöön sisälle.

Jos entisen sopimuksen tiedot ovat ajantasalla siirrämme sopimukset suoraan uudelle omistajalle. Mikäli vanhoissa sopimuksissa on puutteellisuuksia uusimme sopimukset ja lähetämme ne uudelle omistajalle allekirjoitettavaksi.

Kuluttajan muutos

Vuokralaisen muutokseen riittää puhelinsoitto tai sähköpostiviesti laskutukseen. Tarvittavat tiedot: Vuokralaisen nimi, henkilötunnus, henkilömäärä sekä päivämäärä ja vesimittarin lukema alkavasta vuokrasuhteesta.

Sopimuksen siirtoilmoitus (Pdf)