Olet täällä

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua netissä terveys- ja erityisliikuntaryhmiin. Ilmoittautuminen alkaa 22.8.2017 klo 9.00.

Palvelut

ohjattu.jpg

Timmi on Imatran liikuntapalveluiden sähköinen lipunmyyntiin ja liikuntaryhmä ilmoittautumisiin käyttämä verkkokauppa.  Uutena ominaisuutena voit ilmoittautua liikuntapalveluiden ohjattuihin terveys- ja erityisliikuntaryhmiin sekä kursseille.

Syksyn 2017 ja kevään 2018 ryhmät on julkaistu 9.8.2017 ilmestyneessä Imatran kaupungin asukaslehdessä sekä verkkokaupassa. Ryhmiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 22.8.2017 klo 09.00. Muista rekisteröityä ensin ja tutustu jo nyt tuleviin liikuntaryhmiin verkkokaupassa! Verkkokaupan kautta voit ilmoittaa liikuntaryhmiin myös perheenjäseniä: esimerkiksi lapset, vanhemmat tai isovanhemmat!

Rekisteröidy käyttäjäksi nyt - elokuun aikana rekisteröityneiden kesken arvotaan Uimahallin tilaussaunan yhden kerran käyttöoikeus voittajalle ja kaveriporukalle (maks. 10 henkilöä).

Liikuntaryhmistä ja niiden sisällöistä voit tiedustella ennakkoon liikunnanohjaajilta (ei kassalta). Kaupungin liikunnanohjaajat ovat myös Imatran uimahallin aulassa avustamassa ryhmiin ilmoittautumisessa tiistaina 22.8.2017 klo 09.00 - 15.00. Katso yhteystiedot ja lue lisää...

PIKAOHJE LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMISEEN

1) Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi

2) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi

3) Valitse yläpalkista “Kurssit” - ”Kurssihaku”

4) Avautuvasta ikkunasta voit hakea kaikki liikuntaryhmät “Hae”-painikkeella tai asettaa tarkentavia hakukriteerejä esimerkiksi “Ryhmäliikunta” ja “Kehonhuolto” ja painamalla “Hae”-painiketta.

5) Klikkaamalla liikuntaryhmän nimeä voit avata ikkunan, josta näet lisätietoja ryhmästä.

Liikuntaryhmät ja niiden sisällöt löytyvät nyt verkkokaupasta. Ilmoittautuminen alkaa 22.8.2017 klo 9.00. Tutustu valikoimaan valmiiksi ja ilmoittaudu heti mukaan, kun ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautumiset maksetaan verkkokaupassa omilla verkkopankkitunnuksilla ilmoittautumisen yhteydessä.