Olet täällä

Lainaustoimisto

Lainaustoimistossa voit hoitaa kirjastoasioita sekä ostaa pääsylippuja.

Palvelut

kirjasto.jpg

Uudet asiakkaat

Uudet asiakkaat saavat kirjastokortin lainaustoimistosta. Kirjastokortti on maksuton ja sen saa esittämällä henkilöllisyystodistuksen ja sitoutumalla noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. Ilmoittautumislomakkeen voi lähettää myös sähköisesti.

Lainaus, uusinta ja palautus

Lainaustoimistossa lainataan kaikkien osastojen aineistot, uusitaan lainat ja käsitellään palautukset. Otamme vastaan muidenkin Heili-kirjastojen palautuksia. Lainausten uusiminen onnistuu myös puhelimitse ja Heili-verkkokirjastossa.

Maksut

Kirjaston maksuja otetaan vastaan ainoastaan kirjastossa, sähköinen maksaminen ei ole vielä mahdollista. Kaupungin muidenkin laitosten laskuja ja maksuja voi maksaa kirjaston kassalle.

Lipunmyynti

Pääkirjaston lainaustoimiston yhteydessä toimii Lippupalvelun myyntipiste, josta saa liput sekä paikallisiin että valtakunnallisiin teatteriesityksiin, konsertteihin ja urheilutapahtumiin. Lippuja voi ostaa ainoastaan paikan päältä kirjastosta; lipunmyynnin puhelinpalvelua meillä ei ole.

Tekniset laitteet

Lainaustoimiston henkilökunta avustaa nettikoneiden ja kopiokoneen käytössä sekä hoitaa digitointipajan ja soittohuoneen varauksia. Nettikoneiden tulosteet, kirjastossa käytettävät iPadit ja pelilaitteet voi lunastaa lainaustoimistosta.

Palvelusta vastaa