Olet täällä

Green Energy Showroom

GREEN ENERGY SHOWROOM on Etelä-Karjalassa toimiva energia- ja ympäristöverkosto

Palvelut

Lämpöputket

Ekotekoja ja uutta liiketoimintaa

Green Energy Showroom verkostoon kuuluu alueella toimivia energia- ja ympäristöalan yrityksiä, alueen kuntia sekä tutkimus- ja koulutuslaitoksia (LUT-konserni). Green Energy Showroomin koordinaattorina toimii Lappeenrannan kaupungin yritys- ja elinkeinopalveluista vastaava Wirma. 

Green Energy Showroomin tavoitteena on lisätä yritysten verkostoitumista, kehittää toimintaympäristöä, esitellä alueen huipputeknologiakohteita sekä yhdistää Green Energy Showroomin toimijat LUT:n Green Campus -kokonaisuuden kanssa.

Verkostoon kuuluvien noin 40 yrityksen ja yhteisön tuotteet ja palvelut perustuvat uusiutuvan energian käyttöön ja tuotantoon, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja kestävää kehitystä edistävään osaamiseen. Verkoston kautta yritykset jakavat osaamista ja kehittävät uusia innovaatioita.

Verkoston sparraajana toimii LUT. Se kannustaa verkoston jäseniä innovoimaan ratkaisuja, jotka sisältävät liiketoimintapotentiaalia, luovat uusia työpaikkoja ja edistävät kestävää kehitystä.

Lisätietoja Green Energy Showroomista sekä verkoston toiminnasta löytyy osoitteesta www.greenenergyshowroom.fi. Sivusto on kaikille avoin ikkuna Etelä-Karjalan vihreään osaamiseen.

Green energy showroom

 

Palvelusta vastaa