Olet täällä

E-lehdet

Asiakkailla on käytettävissään kaksi laajaa e-lehtipalvelua.

Palvelut

Sähköisten lehtien lukemiseen tarkoitettu kannettava tietokone lehtien lukusalissa

ePress ja eMagz

ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet luettavaksi heti niiden ilmestyttyä painosta. eMagz puolestaan on sähköinen aikakaus- ja ammattilehtikirjasto. Kummankin palvelun lehdet ovat digitaalisia näköisversioita, täysin samassa muodossa kuin painosta ilmestyvät lehdet. Lukeminen tapahtuu helposti ja vaivattomasti palveluiden verkkosivuilta.

Lehtitietokannat ovat käytettävissä ainoastaan kirjastossa.

PressDisplay

PressDisplay-palvelu on kansainvälinen lehtitietokanta, joka tarjoaa internetissä luettavaksi yli 3 000 sanomalehteä sadasta maasta ja 60 eri kielellä. Tietokannasta löytyy esimerkiksi kymmeniä Venäjällä ilmestyviä sanomalehtiä.

Lehdet ovat digitaalisia näköisversioita eli ulkoasultaan samanlaisia kuin painetut lehdet.

Kaikki sanomalehdet ovat luettavissa julkaisupäivänä, ja palvelussa on arkisto vanhemmista lehdistä. Palvelussa voi suorittaa hakuja yhteen tai useampaan lehteen, artikkeleita voi tulostaa tai lähettää sähköpostilla eteenpäin.

Palvelu löytyy osoitteesta http://library.pressdisplay.com ja se on käytettävissä myös kirjaston ulkopuolella. Kirjautumiseen tarvitaan Heili-kirjastokorttia.

Palvelusta vastaa

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Heili-kirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella musiikkia ja katsoa konsertteja Naxos Music -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät asiasanat