Olet täällä

E-kirjat ja e-äänikirjat

E-kirjojen lainaamisessa tarvitaan Heili-kirjastokorttia.

Palvelut

e-kirja ladattuna iPadille

Kirjasto hankkii entistä enemmän kirjoja sähköisessä muodossa. Käytössäsi on Heili-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma, josta voi lainata kirjoja Heili-kirjastokortilla.

E-kirjoja pääsee lainaamaan Ellibs-palvelun kautta, linkki palveluun löytyy myös Heili-verkkokirjastosta. Heilin kirjat löytyvät myös valtakunnallisesta eKirjastosta, jossa on tarjolla myös muuta sähköistä aineistoa. Osa eKirjaston aineistoista on lainattavissa vapaasti myös ilman korttia.

Ellibs-palvelussa on myös lainattavissa suomenkielisiä äänikirjoja. Äänikirjojen kuuntelemiseen ei tarvita erillistä ohjelmaa.

Englanninkielisiä äänikirjoja löytyy Naxos Spoken Word -palvelusta. Kirjastokortin tunnus kirjoitetaan kenttään “Subscriber login". Äänikirjoja voi kuunnella suoratoistona osoitteessa:

http://Lappeenranta.NaxosSpokenWordLibrary.com

Lisätietoja

E-kirjat ovat luettavissa mm. e-kirjan lukulaitteilla, tietokoneilla ja tableteilla. Ellibsin sivuilta löytyy lisätietoja ja ohjeita e-kirjojen lainaamisesta ja käytettävistä lukuohjelmista.

Palvelusta vastaa

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Kaikissa kirjastoissa on käytettävissä Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita. Langaton verkko mahdollistaa omien laitteiden käytön.
Kirjastossa voi lukea useita lehtiä sähköisinä näköisversioina.
Heili-kirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella musiikkia ja katsoa konsertteja Naxos Music -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät asiasanat