Kuva
Vuotopaikka Korvenkannantien ja Jaanankujan risteyksessä.
Vuotopaikka Korvenkannantien ja Jaanankujan risteyksessä.

Päivitetty 6.2. klo 16:21: Korvenkannan vesijohtokorjaus tehty, lähikiinteistöjen vedenkeittokehotus päättyi

8.2.2023 15:20
Keskiviikkona päättyi myös veden keittokehotus.

Saareksiinmäen vesijohtoverkoston vuoto on korjattu. Verkosto on myös korjausalueelta desinfioitu ja huuhdeltu. Vedet on palautettu lähitalojen asukkaille. Viikonloppuna varotoimenpiteenä annettu talousveden keittokehotus päättyi keskiviikkona 8.2., koska laboratoriotulosten perusteella vesi on puhdasta.

Vesikatkon piirissä olleet kiinteistöt sijaitsevat Korvenkanantien varressa, Jaanankujan puolella. Asukkaille toimitettiin korjausten ja vedenkeittokehotusten ajan talousvettä..

Muualla Imatralla vedenkäytölle ei ollut rajoituksia.

 

 Lisätietoja:

verkostomestari Kari Mäkelä,  Imatran vesi, p. 020 617 4383

 

Muokattu 31.1. klo 17.59: lisätty otsikkoon ja tekstiin painepiiri.

Muokattu 31.1. klo 22.40: kerrottu ongelmapaikan löytymisestä. Lisätty tieto, että asiasta kerrotaan lisää tätä tiedotetta päivittämällä.

Muokattu 1.2. klo 00.12: kerrottu korjaustöiden alkamisesta.

Muokattu 1.2. klo 8.51: päivitetty aamun tilanne.

Muokattu 1.2. klo 10:59: lisätty tieto riskistä, että talousveteen on päässyt bakteereja. Tämä koskee kiinteistöjä, joilta vesi on nyt katkaistu.

Muokattu 1.2. klo 16:29: Lisätty tieto, että vuotokohtaa ei ole vielä löydetty ja korjaukset tulevat näillä näkymin kestämään torstaihin asti. Liikennehaitta ja vesikatkot jatkuvat

Muokattu 2.2. klo 9.10: kerrottu vuotokohdan löytymisestä ja veden mahdollisista värihäiriöistä Imatrankoskella ja Saareksiinmäellä.

Muokattu 2.2. klo 9.50: korostettu, että Imatrajnkoskella ja Saareksiinmäellä esiintyvät värihaitat ovat vaarattomia eikä vettä tarvitse näillä alueilla keittää.

Muokattu 2.2. klo 17:57: Kerrottu korjausten valmistuvan torstain aikana. Lisätty tieto, että verkoston desinfioinnin vuoksi seitsemän kiinteistöä jää edelleen ilman vettä pariksi päiväksi.

Muokattu 4.2. klo 17:54: Kerrottu korjauksen päättymisestä, desinfioinnista ja vedenkeittokehotuksesta. Kerrottu ennakkotieto Virasojan putkirikosta.

Muokattu 6.2. klo 16:21: Kerrottu, että pikatesti oli puhdas. Keittokehotus jatkuu. Virasojan korjaus tehty.

Muokattu 8.2. klo 15:20: Lisätty tieto, että korjaus on valmis ja vedenkeittokehotus päättyi.

Vuotokohdan etsintä ja korjaus haittaa liikennettä Korvenkannantiellä.

Kirjoita kommentti

Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.