Olet täällä

Mansikkalan koulu

Mansikkalan koulun sivut

Palvelut

moduulit.jpg

Mansikkalan koulu on vuosiluokat 7-9 käsittävä, noin 350 oppilaan yläkoulu keskellä kaupunkia Mansikkalan kaupunginosassa. Valtaosa koulumme toiminnasta on syksystä 2016 alkaen tapahtunut moderneissa väistötiloissa Tietäjänkatu 8:ssa. Entisessä koulurakennuksessa käytössä ovat edelleen ruokala, liikuntasali ja teknisen työn luokka.
 
Musiikkiluokat  kuoroineen sävyttävät ja tuovat omaleimaisuutta päivittäiseen toimintaan. Kansainväliset luokat 7.-9. toimivat myös koulussamme. Opetuksessa käytetään toisena kielenä englantia. Kansainväliset projektit  Imatran yhteislukion kanssa, etäopetusmahdollisuus Pietariin  ja aktiivinen osallistuminen kotiseudun kulttuuripolkuun tuovat oman mielenkiintoisen lisänsä opetukseen.

Monipuolisilla valinnaisainekursseillamme tuemme koulumme toiminta-ajatusta ja korostamamme omaleimaisuuttamme. Koulussamme toimii vireä tukioppilas- ja oppilaskuntatoiminta. Aktiivinen kodin ja koulun yhteistyö ja kodin kasvatusvastuun tukeminen ovat myös luonteva osa toimintaamme.

Sijaintimme keskellä koulukampusta sekä liike- ja yrityselämää mahdollistaa meille luonnollisella tavalla monipuolisen yhteistyön eri koulujen ja toisen asteen oppilaitosten sekä elinkeinoelämän ja teollisuuden kanssa. Otamme kolmannen sektorin toimijoita mukaan koulun päivittäiseen toimintaan kehittämällä mm. Välkkäri-, Mentori- ja Kerhotoimintaa edelleen.

Koulun blogi Mansikkajuttu: mansikkalankoulu.wordpress.com

Tervetuloa Mansikkalan kouluun!

Koulutiedote

 

Ota yhteyttä

Mansikkalan koulu
Tietäjänkatu 8
55120 Imatra

Koulukatu 2 ( Ruokala, liikuntasali, teknisen työn luokka)
55100 Imatra

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi@imatra.fi (rehtori)
etunimi.sukunimi@eduvuoksi.fi (opettajat)

Palvelusta vastaa