Kuva
Hiihtäjä ladulla.

Luistelukenttiä avattu, hiihtämään pääsee

16.1.2023 08:51
Katso täältä latujen ja luistelukenttien ajankohtainen tilanne.

Ulkojäät  Ladut

Lisätietoja: 

Liikuntapaikkamestari Jani Niittynen,  jani.niittynenatimatrankipa.fi

Kommentit 3 kpl

Imatran kaupunki
Torstai
19/01/2023
10:58

Hei Laura! Hiihtoladun valot…

Hei Laura! Hiihtoladun valot ovat katuvaloverkossa ja palavat siksi samassa tahdissa katuvalojen kanssa. Kentän valot puolestaan ovat päällä siksi, että sillä sillä ehkäistään ilkivaltaa. Mikonpuistossa ilkivaltaa on jonkin verran ollut aikaisemmin.

0
0
Laura Lallukka
Torstai
19/01/2023
10:09

Hei! Miksi Imatrankoskella…

Hei!
Miksi Imatrankoskella Mikonpuiston luisteluradalla palaa kirkkaat valonheittimet vaikka luistelurata on suljettu? Myös hiihtoladulla on valaistus yötä päivää päällä vaikka latu ei ole hiihtokunnossa. Miten on sen sähkön säästön laita? Tätä asiaa olen lähistöllä asuvana sairannut jo kymmeniä vuosia.
Terveisin Laura Lallukka

0
0
Kati Weckman
Torstai
29/12/2022
13:44

Hei! Kävin hiihtämässä…

Hei! Kävin hiihtämässä entisen taimitarhan luona tasasenmaan laduilla. Latupohja on hyvä mutta pientä parannusta toivoisin. Ensinnäkin ajakaa toinenkin latupohja siihen ja ajakaa latupohja päivittäin sillä tänään to 29,12 ei ollut ajettu sillä melko huonossa kunnossa olivat latuset. Kaikki eivät halua luistelutyyliä harjoittaa niin perinteisen ladun virerus oli tosi pahasti pöperöitynyt ei oiken ohittamaan kunnolla päässyt sen toisenkin ladun puuttuessa. Kiitos :)

3
5

Kirjoita kommentti