Kuva
Piirrettyjä huutomerkkejä.

Kymälahdentien kevyen tien väylä suljettu huomisesta alkaen

4.10.2023 15:08
Alueella kaivetaan ojaa. Ajoneuvot pääsevät kulkemaan normaaliin tapaan.

Kymälahdentien kevyen liikenteen väylä on suljettu liikenteeltä torstaista 5.10. kello 7 alkaen ojankaivuutöiden ja rumpujen asennuksen takia.

Työn ensimmäisessä vaiheessa suljetaan Hedelmäkujan ja Päärynäkujan välinen kevyen liikenteen väylä. Toisessa vaiheessa töitä tehdään Jäppilänniementien ja Päärynäkujan välisellä alueella.

—Kevyen liikenteen väylä on suljettu töiden ajan turvallisuussyisät. Liikennesulun aikana kevyt liikenne kulkee Jäppilänniementien ja Päärynäkujan kautta, työnjohtaja Jarmo Varjus kertoo.

Ajoneuvoliikenne pääsee kulkemaan normaalisti. Töiden ennakoitu kesto on 2–3 työpäivää.

Ojankaivuu ja hulevesirumpujen asennus liittyvät Kymälahden alueella tehtyyn hulevesikartoitukseen. Kartoituksen perusteella on paikannettu alueita, joissa hulevesien ohjaus tarvitsee korjausta. Kymälahden lisäksi pienempiä korjaustöitä tehdään myös muualla kaupungissa.

—Työ rahoitetaan kaupungin hulevesirahan avulla, kertoo kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola.

Lisätietoja:

työnjohtaja Jarmo Varjus, Imatran kiinteistö- ja aluepalvelu Kipa, jarmo.varjusatimatrankipa.fi (jarmo[dot]varjus[at]imatrankipa[dot]fi), 0400 152 659

kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola, Imatran kaupunki, kaisa.pohjolaatimatra.fi (kaisa[dot]pohjola[at]imatra[dot]fi), 020 617 4424

Karttakuva Kymälahdentien reitistä.

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.