Olet täällä

Kulttuuritalo Virta

Kulttuuritalo Virta sijaitsee kaupungin kauneimmalla paikalla Vuoksen varrella.

Palvelut

Karelia-sali

Arkkitehti Arto Sipisen suunnittelema upea, valkoinen, kvartsihiekasta ja Imatran graniitista rakennettu rakennus kohosi kaupungintalon viereen Vuoksen varrelle 1986. Vuonna 2011 Taideviikon avajaisten yhteydessä talolle annettiin nimeksi Kulttuuritalo Virta.

Kulttuuritalo Virrassa tapahtuu ympäri vuoden. Talon monipuolinen kulttuuritarjonta pitää sisällään Karelia- ja Kaleva-salien tapahtumat, pääkirjaston palveluineen ja tapahtumineen, modernin Taidemuseon laadukkaine näyttelyineen sekä kaupungin historiaa esittelevän kaupunginmuseon. Talossa sijaitsevat myös Imatran seudun musiikki-opisto ja kulttuuritoimisto.

Konsertti- ja tapahtumatuotantoon sekä kokous- ja koulutusvieraille Kulttuuritalo Virta tarjoaa arkkitehtonisesti arvokkaan ja kauniin, luonnonläheisen ympäristön sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Yli 500-paikkainen juhlava Karelia-sali konserteille, kokouksille ja kongresseille. 100-paikkainen aistikas Kaleva-sali pienimuotoisille kokouksille ja akustiselle musiikille. Molemmissa saleissa mm. induktiosilmukat.

Kesällä käytössä on myös ulkoauditorio Vuoksi, upean jokirannan läheisyydessä. Kulttuuritalo Virran vieraille tarjolla ovat myös pääkirjaston palvelut yleisötietokoneineen sekä kaupunginmuseo ja moderni taidemuseo. Lisää näyttely- ja esittelytilaa on Kulttuuritalo Virran aulatiloissa.

Kahvila- ja ravintolapalveluista Kulttuuritalo Virrassa vastaa Kahvila Virta, joka toimii kahvilapalveluiden lisäksi tilausravintolana.

Katso tästä Kulttuuritalo Virran syysohjelmisto 2017.

 

Liput

Kulttuuritalo Virran liput Ticketmasterista
Imatran pääkirjasto avoinna ma–pe klo 9–19, la ja su suljettu ja aatot klo 9–16.
Ovilipunmyynti tuntia ennen tilaisuutta.

Palvelusta vastaa

Myyntisihteeri
Puhelinnumero(t): 
020 617 6647
Kulttuuritalo Virran tilavaraukset
Aänisuunnittelija ja tekniikan esimies
Puhelinnumero(t): 
020 617 6651
Valo- ja äänimestari
Puhelinnumero(t): 
020 617 6629