Liikuntakortit

Imatran uimahalli-urheilutalon liikuntakortit

Kuntalaisilla on mahdollisuus hakea erilaisia liikuntakortteja kuten senioripassi, Bmi-kortti tai erityisliikuntakortti. Liikuntakortteihin ei sisälly Imatran liikuntapalveluiden ohjattujen tuntien ohjausmaksu/kausimaksu. Huomioi myös, että uimahalli-urheilutalo on kesätauolla viisi viikkoa. Tältä ajalta maksua alla esitellyistä korteista ei hyvitetä, eikä niiden voimassaoloaikaa jatketa kesätauon jälkeen.

Senioripassi on tarkoitettu yli 65 -vuotiaille imatralaisille. Senioripassilla pääsee uimahalliin ja urheilutalon kuntosalille aukioloaikojen puitteissa.
Senioripassin hinta: 120€vuosi tai 60€/puoli vuotta. Senioripassin voi ostaa Imatran uimahallin kassalta puh. 020 6177294.

Bmi- kortti on tarkoitettu ylipainoisille aikuisille tai lapsille. BMI-kortti voidaan myöntää mikäli aikuisen painoindeksi BMI on 40 tai yli. Lapsille kortti myönnetään, jos ISO-BMI on yli 30. Kortin saamiseksi voi varata ajan maksuttomaan liikuntaneuvontaan. Liikuntaneuvonnan ja BMI-kortin avulla pyritään tukemaan ylipainoisten kuntalaisten terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa.

Erityisryhmien uinti- ja kuntosalikortteihin ovat oikeutettuja henkilöt, joilla täyttyvät korttien myöntämisperusteet. Erityisliikuntakorttien myöntämisperusteet Avustaja pääsee maksutta mukaan sekä uimahalliin että kuntosalille mikäli kortin käyttäjällä on avustustarvetta pukeutumisessa, tiloissa liikkumisessa tai harrastustoiminnassa.

BMI- ja erityisryhmien korttien hinnat: Aikuisten uinti- tai kuntosalikortti 50€/vuosi, yhdistelmäkortti 100€/vuosi (sis. uimahalli ja kuntosalikäytön). Lasten alle 18v. uinti- tai kuntosalikortti 25€/vuosi, yhdistelmäkortti 50€/vuosi. Lasten kuntosalikortti myönnetään ainoastaan 15 -vuotta täyttäneille.

BMI- ja erityisryhmien kortteja myöntävät Imatran liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Toimisto sijaitsee urheilutalolla, kotipolku 2, Imatra

Liikunnanohjaaja: Marjo Hiltunen puh. 020 6177286, marjo.hiltunen@imatra.fi
Liikunnanohjaaja Riitta Pellinen puh. 020 6177202, riitta.pellinen@imatra.fi

Related topics