Kaunis ruoka-annos.
Juhlavuoden menun alkuruoka.

Kansainvälisiä tuulahduksia lauantaina 23.7.

Tänä vuonna vietetään matkailun 250-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden päätapahtuma järjestetään Koskenpartaalla lauantaina 23.7.

Ohjelma

Valtionhotelli

  • Klo 10–11.30. Seminaari: Miten ruoka ja matkailu liittyvät yhteen sekä näkyvät käytännössä?
    • Puhujina keittiömestari Ulla Liukkonen, MTK Kaakkois-Suomen varapuheenjohtaja Janne Kainulainen, Taigo Leipik ja leipuri Simo Vainikka
  • Klo 12–13 lounas
  • Klo 18.00–20.30 iltagaala Valtionhotelli
    • Keittiömestarit Ulla Liukkonen, Taigo Lepik ja Joni Erinko
    • Esiintymässä Sonus Borealis ja Raivo Tafenau Duo
    • Hinta 50 €/henkilö
  • Pöytäväraukset viimeistään 17.7.:

Kruununpuisto

  • klo 12.00-18.00 draamakierrokset (muinaispuisto)
  • klo 12.00-18.00 opastetut kierrokset (muinaispuisto)
  • Klo 13–14 Opastettu kierros

Koskenparras

  • klo 12.00–12.30 Latin duo
  • klo 14.00–14.30 Latin duo
  • klo 14.00–16.00 Leipäkilpailu
  • klo 14.00–17.00 Markkinat
  • klo 15.00–15.40 Raivo Taffenau duo
  • klo 16.00–16.30 Leivän tekemisen masterclass -näytös
  • klo 16.30–16.45 Leipäkilpailun palkintojen jako
  • klo 15.40–16.00 Suvorov band
  • klo 19.30–19.50 Suvorov band
  • klo 20.00–20.45 Niittymäki ja Kytömäki duo
  • klo 21.15–22.30 Jamala

Tutustu myös samana päivänä käynnissä olevaan Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin ohjelmaan!

Kansainvälisiä tuulahduksia -päivän ohjelma on yleisölle pääosin ilmaista, poikkeuksena siinä mainittu lounas ja illallinen. Ohjelman muutokset päivitetään tälle sivulle.

    Matkailua 250 vuotta Imatralla

    Muokattu 28.6.2022: lisätty Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin linkki

    Muokattu 23.6.2022: lisätty kaksi opastettua muinaispuiston kierrosta ohjelmaan ja tapahtuman bannerin kuva.

    Matkailua 250 vuotta -juhlan gaalaillallinen Imatran Valtionhotellissa 23.7.2022

    MENU
    Alkuruoka: Samettinen juureskeitto, savumuikkua ja paahdettua myskikurpitsaa. 
    Pääruoka: Yrttilammasta, kanttarelli ohrattoa, mustaherukka kastiketta ja kauden parhaat kasvikset. 
    Jälkiruoka: Seljankukkavaahto / kulta-merigold-jäätelö / kauravohveli / metsämansikoita   (suomeksi: Seljankukka vaahto / kääpiösamettikukka jäätelö / kauravohveli / metsämansikka) 
       
    Juustot: Kolotsin maatilan Punajuusto / Andre maatilan Excellent / Alutagisen maatilan valkoinen pehmeä juusto / Kalamatsin maatilan kypsytetty vuohenjuusto / herageeli / lakkasalaatti

    Menu 50 euroa/henkilö