Kuva
Teatteri Imatran rakennus vuonna 2013.
Teatteri Imatra vuonna 2013.

Imatralaisen teatteritoiminnan muisteluilta sunnuntaina 26.11. kello 16

Tiedote
16.11.2023 13:37
Vapaamuotoinen muisteluilta järjestetään Teatteri Imatran yleisölämpiössä. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. 

Teatteri Imatrassa järjestetään sunnuntaina 26.11. imatralaisen teatteritoiminnan muisteluilta. 

Illan aikana muistellaan teatterin vaiheita Imatralla: näytelmiä, näyttelijöitä ja tiloja. 

Tilaisuuden juontaa näyttelijä Ulla-Maija Järnstedt. 

—Muistelemme teatteritoiminnan historiaa vapaamuotoisesti keskustellen. Jos ei halua osallistua keskusteluun, saa tulla ihan vain kuuntelemaan ja tapaamaan ihmisiä, Järnstedt kertoo.

Keskustelun virittämiseksi Järnstedt on vieraillut teatterin arkistossa ja etsinyt sieltä muistoja vanhasta teatteritalosta ja menneistä näytelmistä. Halutessaan mukaan voi ottaa myös omia teatterimuistoja.

Muisteluilta järjestetään yleisölämpiössä kello 16–18. Ovet ovat avoinna koko tilaisuuden ajan ja paikalle voi tulla piipahtamaan hetkeksi silloin, kun itselle sopii.

—Kahvila on avoinna ja tilaisuuteen voi poiketa vaikka iltapäiväkahveille. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle juttelemaan ja muistelemaan.

Muisteluilta on osa käynnissä olevaa imatralaisen teatteritoiminnan 120-vuotisjuhlavuotta. Merkkivuoden pääjuhlaa vietetään lauantaina 2.12. Juhlanäytöksenä esitetään Piaf – Pikkuvarpunen. Ilta jatkuu juhlaillallisella ja tanssiaisilla Imatran Valtionhotellissa.

Lisätietoja:

Näyttelijä Ulla-Maija Järnstedt, p. 050 585 2990

Teatteritoimintaa Imatralla 120 vuotta 

Kommentit

Sirpa Teittinen
Torstai
16/11/2023
23:46

Hei! Onkohan teillä tallessa…

Hei!
Onkohan teillä tallessa kuvia näytelmäkappaleista ,joissa olin mukana lapsiavustajana 60-luvulla,Kreivitär Maritza, jossa Antti Linden oli pääosassa ja Pommi ,jossa toisena lapsiavustajana oli Arto aff Hällström,sen näytelmän kanssa kiersimme myös muualla kuin Imatran teatterissa.Mukavia muistoja niistä on molemmista.

43
38

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.