Kuva
Kosken koulukeskuksen aula.
Kosken koulukeskuksen aula.

Imatra ryhtyy keräämään palautetta päiväkotien ja koulujen tiloista

21.10.2022 12:46
Palautetta voi antaa uuden palautekanavan kautta. Tavoitteena on pitkäjänteinen tilojen kehittäminen ja ongelmien ennakointi.

Päiväkotien ja koulujen kiinteistöistä kerätään jatkossa palautetta Alme Feedback -palautetyökalun avulla.

Uuden kanavan avulla Mitra ja Imatran kaupunki keräävät käyttäjien huomioita ja kokemuksia siitä, kuinka tilat ovat käyttäjien mielestä toimineet.

—Tarkoitus on kerätä palautetta pitkäjänteisesti. Tavoite on, että mahdollisia ongelmia pystytään tulevaisuudessa ennakoimaan ja tiloja kehittämään entistä paremmin käyttäjiä palvelevaksi, isännöitsijä Jyri Honkasalo Mitra Imatran rakennuttajasta kertoo.

Palautteet ohjautuvat Mitran ja Imatran kaupungin kiinteistöistä vastaaville henkilöille. He käyvät tiedot läpi säännöllisesti ja tekevät tarvittavat toimenpiteet.

—Seuraamme esimerkiksi sitä, toistuuko palautteessa jokin tietty asia. Selvitämme, mistä toistuvuus johtuu ja mitä asian korjaamiseksi voidaan tehdä, Honkasalo kertoo.

Anonyymisti verkossa

Palautetta annetaan anonyymisti verkkopalvelun kautta. Palveluun pääsee tiloista löytyvän QR-koodin avulla.

Mitra ja kaupunki toivovat, että palautetta annettaisiin mahdollisimman usein ja säännöllisesti.

—Mitä enemmän meillä on tietoa, sitä enemmän tiedosta on meille hyötyä. Siksi toivomme saavamme palautetta säännöllisesti niin hyvistä kuin huonoista asioista, Honkasalo toteaa.

Palautetta voivat antaa kaikki tilojen käyttäjät: niin koulujen ja päiväkotien henkilökunta, oppilaat kuin esimerkiksi iltakäyttäjät.

Uusi kanava ei ole tarkoitettu kiireellisten korjaustarpeiden ilmoittamiseen. Akuutit korjaukset ilmoitetaan edelleen Mitran vikailmoitusjärjestelmään ja esimerkiksi vesivuodot tämän lisäksi heti puhelimitse.

Alme Feedback -palautekanavan Mitralle ja kaupungille toimittaa Sisäilmalähetti Oy. Feedback-palautekanava on osa Alme SmartZone -toimintaympäristöä.

Uusi palautekanava otetaan käyttöön lokakuun aikana.

Lisätietoja:

Isännöitsijä Jyri Honkasalo, Mitra Imatran rakennuttaja, jyri.honkasaloatmitra.fi, p. 05 235 2857
Lisätietoja palautekanavasta: toimistoatsisailmalahetti.fi, p. 010 420 6060

Palautetta annetaan sähköisesti tilasta löytyvän QR-koodin kautta.

Kommentit

Marika Partane…
Perjantai
21/10/2022
21:43

Mansikkalan puukoulun…

Mansikkalan puukoulun harrastustoiminnassa puutyötiloissa ei ole säilytystiloja puutöille, ei lankuille, ei keskeneräisille töille.

55
54

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.