Kuva
IBC:n tuki on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tapahtumille sekä jo olemassa olevien tapahtumien uudistamiseen ja kehittämiseen.
IBC:n tuki on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tapahtumille sekä jo olemassa olevien tapahtumien uudistamiseen ja kehittämiseen.

Imatra Base Campin tapahtumatukihaku on alkanut

10.1.2023 15:55
Haku on suunnattu Imatralle sijoittuville tapahtumille, joilla on merkitystä alueen taloudelle ja elinkeinoelämälle.

Imatra Base Campin (IBC) tapahtumatuen hakukausi on vuoden 2023 osalta avattu.

− Haku on suunnattu Imatralle sijoittuville tapahtumille, joilla on merkitystä alueen taloudelle ja elinkeinoelämälle, esimerkiksi viihde-, kulttuuri- tai liikuntatapahtumille, IBC:n myyntipäällikkö Anni Toiviainen sanoo.

Tuki on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tapahtumille sekä jo olemassa olevien tapahtumien uudistamiseen ja kehittämiseen.

− Yhteistyösopimuksen yhteydessä kartoitetaan ja suunnitellaan markkinointiin, näkyvyyden kasvattamiseen ja tuotanto-organisaation vahvistamiseen liittyvät elementit, Toiviainen toteaa.

Tukea voivat hakea myös Imatran ulkopuoliset seurat, yhteisöt ja yritykset

Linkki tapahtumatuen hakuun ja ohjeisiin

Muut kaupungin tapahtuma-avustukset

IBC:n elinvoimaa tukevat avustukset eivät ole ainoa kaupungin tukimuoto tapahtumien tuottajille.

Kulttuuri- liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointitapahtumiin voi hakea kohdeavustuksia. Näitä hyvinvointilautakunnan avustuksia voivat hakea imatralaiset kulttuuri- ja liikunta – ja nuorisojärjestöt ympäri vuoden ennen tapahtuman toteuttamista.

Myös kaupunginhallitus tukee yhdistyksiä ja säätiötä. Hallituksen avustuksia myönnetään sellaiseen toimintaan ja tapahtumiin, jotka tukevat kaupungin strategiaa.

Nämä avustukset ovat aina haettavissa kesän aikana seuraavalle vuodelle. Ensi kesänä haku avataan vuoden 2024 tapahtumille. 

Lisätietoja IBC:n tukihausta:

Myyntipäällikkö Anni Toiviainen, IBC, p. 020 617 1002, anni.toiviainenatimatra.fi