Mobiililippu PayiQ-tickets

Mobiililippu on kätevä vaihtoehto, kun matkaan pitää päästä nopeasti tai sopiva käteinen raha puuttuu. Mobiililaitteessa toimivan kertalipun tai 30 vrk kausilipun saa puhelimeen vaikka bussia pysäkillä odottaessa. Voimassaoloaika alkaa heti tilauksesta.

PayiQ Tickets -sovelluksen saa ladattua ilmaiseksi älypuhelinten sovelluskaupoista. Sovellus toimii uusimmissa Apple iOS -puhelimissa ja Android-puhelimissa. Sovelluksen voi ottaa nopeasti käyttöön ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä saa käyttöön sovelluksen kaikki maksutavat ja ominaisuudet. Sovelluksen kielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Ostetut liput ovat heti maksun jälkeen käytettävissä puhelimellasi sovelluksen Ostot-välilehdellä. Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai makseta takaisin.

Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella.

Voit katsella aiemmin ostamiesi lippujen tietoja klikkaamalla Näytä ostohistoria -painiketta. Samalla puhelimella voi ostaa useamman lipun (esim. yhdessä matkustava vanhempi ja lapsi).

Sovelluksessa on myynnissä on aikuisten, lasten ja eläkeläisten kertaliput, sekä aikuisten, lasten ja nuorten 30 päivän kausikortit. Voit valita maksutavaksi  pankki- tai luottokortin (Visa, Mastercard), puhelinoperaattorin mobiilimaksun, MobilePayn, Pivon tai Apple Payn iOS-puhelimissa.

 

Mobiililipulla voi matkustaa kaikissa Imatran paikallisliikenteen vuoroissa. Lippu ei käy Imatran alueella liikennöivissä muissa linja-autoissa.

Lippu tulee pystyä esittämään kuljettajalle aina ajoneuvoon noustessa. Kuljettaja rekisteröi mobiililipun bussissa manuaalisesti (lipussa on koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika).

Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa riittää virtaa koko matkan ajan. Huolehdithan, että pystyt esittämään lippusi pyydettäessä missä tahansa matkan vaiheessa.

 

Mobiililipun tietosuoja

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää sovelluksen ominaisuuksista. Kuulemme myös mielellämme kaikenlaisia kehitys- ja parannusehdotuksia.
 

Muita uudistuksia:

Sovellukseen on mahdollista kirjautua Apple ID-tunnuksilla iOS-puhelimissa ja Google-tunnuksilla Android-puhelimissa.

 

Yhteystiedot

PayiQ asiakaspalvelu

+358 10 419 2222

tuki@payiq.net

 

PayiQ

Linnankatu 13a A 18

20100 TURKU, Finland

www.payiq.net

 

IQ Payments Oy

Related topics