Olet täällä

7.8.2017 - 10:08

Uimahalli-urheilutalon kulunvalvontajärjestelmä ja lipunmyynti uudistuivat: verkkokauppa on nyt auki

Uimahalli-urheilutalon verkkokauppa on nyt auki
Imatran uimahalli-urheilutalon kulunvalvontajärjestelmä ja lipunmyynti uudistettiin kesän aikana, ja uusi järjestelmä on otettu käyttöön suunnitellusti talon avauduttua heinäkuun lopussa. Käyttäjät voivat nyt ostaa urheilutalon ja uimahallin sarjalippuja suoraan verkkokaupasta. Tuleviin liikuntaryhmiin voi verkon kautta ilmoittautua 22.8.2017 klo 9.00 alkaen.

Verkkokauppa löytyy Imatran kaupungin kotisivuilta, kohdasta ”Palvelut—Liikunta—Verkkokauppa ja varauskalenterit”. Verkkokauppa vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen käyttäjäksi kannattaa, sillä arvomme kaikkien elokuun 2017 loppuun mennessä kauppaan rekisteröityneiden kesken Uimahallin tilaussaunan yhden kerran veloituksettoman käyttöoikeuden voittajalle ja kaveripiirille (max 10 hlöä) valitsemanasi ajankohtana.

Uusi järjestelmä mahdollistaa mobiilikäytön, jolloin erillisiä lippuja ei enää välttämättä tarvita. Sisään pääsee lippuun kytketyllä pin-koodilla, joka toimitetaan verkkokaupasta suoraan matkapuhelimeen sekä asiakkaan sähköpostiin.

Uudistuksessa asiakkaan turvaa sarjakorteissa parannettiin siten, että liput on kiinnitetty asiakkaan nimelle. Tällöin esimerkiksi kadonnut lippu voidaan sulkea ja tulostaa uusi lippu asiakkaan käyttöön. Vanhat sarjakortit vaihdetaan uusiin uimahallin kassalla. Tämä voi aiheuttaa kassalla pientä jonoa ruuhka-aikoina (alkuilta), joten sarjakortit kannattaa vaihtaa ajoissa uusiin.

Urheilutalo-uimahallin kassoilta uusia lippuja voi ostaa kuten ennenkin ja liikuntaryhmiin ilmoittautuminen on mahdollista myös paikanpäällä 22.8.2017 klo 9 alkaen. Lipunmyyntiä myös laajennetaan 1.9.2017, jolloin aulaan asennetaan asiakkaiden käyttöön itsepalveluautomaatti lippujen ostamiseen. Liput ovat saman hintaisia verkkokaupassa ja kassalla.

Tutustu verkkokauppaan tästä.

Uusimmat