Olet täällä

11.10.2017 - 17:12

Risto Niemelästä vuoden vesiensuojelija

risto.jpg
Palkinto jaettiin neljännen kerran.

Imatran seudun ympäristötoimi  jakoi Vuoden vesiensuojelija -tunnustuspalkinnon  ja siihen liittyvän kunniakirjan tänä vuonna jo neljättä kertaa. Palkinnon sai Risto Niemelä, joka on tehnyt huomattavaa työtä Imatran Immalanjärven hyväksi.
Risto Niemelä on Immalanjärven kesäasukas ja Pro Immalanjärvi ry:n perustaja ja puheenjohtaja. Vuodesta 2011 lähtien hän on ansioitunut Immalanjärven vesiensuojelun monipuolisena edistäjänä. Hän on hoitanut Immalanjärvi-tiedotusta esimerkillisen hyvin muun muassa internetin kautta ja monenlaisia tilaisuuksia järjestämällä.

Kirkkaasti parempi Immalanjärvi- projektin (2014) kautta Risto Niemelä osoitti, miten vesiensuojelua voidaan viedä arkeen paitsi kansalaishavainnoinnilla ja -toiminnalla, myös vesikasvien avulla, valokuvauskilpailulla, suurin kala -kilpailulla ja kalaruokakursseilla. Hän on osallistunut aktiivisesti myös Imatran seudun ympäristötoimen Immalanjärven vesiensuojelun ohjausryhmän kokouksiin.

Valinnan on tehnyt Imatran seudun ympäristötoimen johtoryhmä. Palkinto jaettiin Imatran kaupungintalon tänään keskiviikkona Imatran kaupungin  avoimien ovien päivänä

 

Lisätietoja:

ympäristöinsinööri Helena Kaittola, p. 020 617 4630, helena.kaittola@imatra.fi

 

 

 

Imatran seudun ympäristötoimi

Uusimmat

kekarainen
15.12.2017
Pertti Kekaraisen valokuvia ja Ville Mäkikoskelan veistoksia. Kekaraisen teosten aiheina ovat tila ja liike. Mäkikoskelan veistoksissa arkiset aiheet kuvataan yllättävästi, lempeän huumorin avulla...