Olet täällä

10.10.2017 - 14:05

Rajapatsaan kirjasto väistötilassa uudistustöiden ajan

Lehtisalia pystytetään Rajapatsaan kirjaston väistötiloihin
Rajapatsaan kirjastoa remontoidaan ja uudistetaan loka-marraskuussa. Tänä aikana kirjaston löytää väistötilasta osoitteesta Ensontie 33, entisen Rajapatsaan kirpputorin paikalta. Tarjolla on mahdollisuus lehtien lukemiseen ja löytöjen tekemiseen poistokirjajakelusta. Myös varaukset voi noutaa ja lainat palauttaa.

Rajapatsaan kirjaston löytää loka-marraskuun ajan osoitteesta Ensontie 33, koska varsinainen kirjastotila on remontissa. Väistötilassa on paikalla henkilökuntaa arkisin noin kello 9–15. Tällöin asiakkaat voivat lukea lehtiä ja tehdä löytöjä runsaan poistokirjavalikoiman joukosta. Myös muista kirjastoista tilattujen varausten noutaminen onnistuu. Kirjastosta ollaan asiakkaisiin yhteydessä varausten noutoa koskien. Väistötilan eteen on myös sijoitettu laatikko, johon voi jättää palautuksia vuorokauden ympäri. On huomattava, että iltaisin ja viikonloppuisin jätetyt palautukset käsitellään vasta seuraavana arkipäivänä. Rajapatsaan kirjaston omaa aineistoa ei tällä hetkellä pysty lainaamaan, koska se tarroitetaan uudelleen ennen siirtoa takaisin varsinaiseen kirjastotilaan.

Tarroitus on osa omatoimikirjastotekniikan käyttöönottoa. Tulevaisuudessa Rajapatsaan kirjastossa pystyy asioimaan normaalien palveluaikojen lisäksi myös aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Asiointi tapahtuu omalla kirjastokortilla ja siihen liitetyllä pin-tunnuksella. Lainaamaan ja palauttamaan pystyy remontin aikana asennettavalla automaatilla. Uudistustöiden ja väistötiloissa toimimisen on tarkoitus jatkua marras-joulukuun taitteeseen. Uudistettu Rajapatsaan kirjasto avaa ovensa maanantaina 4. joulukuuta.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

kekarainen
15.12.2017
Pertti Kekaraisen valokuvia ja Ville Mäkikoskelan veistoksia. Kekaraisen teosten aiheina ovat tila ja liike. Mäkikoskelan veistoksissa arkiset aiheet kuvataan yllättävästi, lempeän huumorin avulla...