Olet täällä

20.6.2017 - 12:08

#KESÄIMATRALLA -kuvakisa

kesaimatralla_mainos_virallinen.jpg
Osallistu #KESÄIMATRALLA -kuvakisaan ja voita ainutlaatuinen ilta saunalautalla sinulle ja kaveriporukallesi!

Ajatus kesästä auttaa meidät kestämään muut kymmenen pitkää ja kylmää kuukautta. Nyt pääsemme vihdoin pitkän ja karvaan odotuksen jälkeen auringon hellittäviksi – vai pääsemmekö? Pessimisti ei pety odottaessaan jo valmiiksi perinteisen hallaista kesää, vaan ei myöskään optimistinen kesänhirmu, joka kulkee shortseissa vapusta syyskuuhun ja kääntää sadepäivät leppoisiksi elokuvamaratoneiksi.

Imatralta löytyy varmasti yhtä monta tapaa viettää kesää kuin asukkaitakin; jollekin se on ihana piknik Vuoksen varrella, toiselle konttorin ikkunasta avautuva betoniviidakko. Rassaatko mopoja vai villiinnytkö katujunasta? Seikkailetko tapahtumasta toiseen vai tylsistytkö kotona kuoliaaksi? Pakastatko marjoja yötä päivää vai keskitytkö pikemminkin takapihan riippumatossa loikoiluun? Kerro meille kuvalla mitä juuri sinä teet Imatralla kesällä – oli kesäsi sitten unelmat ylittävä kaverikesä tai totaalisen tympeää talven odottamista!

Jaa kesäkuva Imatralta Instagramissa tai Facebookissa hashtagilla #KESÄIMATRALLA ja olet mukana #KESÄIMATRALLA –kuvakisassa, jossa tuodaan esiin, miten eri tavoin kesä voikaan meille näyttäytyä. Mielikuvitus ja omaperäiset ideat kehiin, sillä parhaat, elämänmakuisimmat tai erikoisimmat kuvat palkitaan. Kaikista kutkuttavimman kuvan ottaja saa palkinnoksi uskomattoman illan itselleen ja kaveriporukalleen Saunalautta-Imatralla! Aikaa sinulla on osallistua 6.8.2017 asti.

Inspiraatiota kuviisi voit ottaa samaan aikaan julkaistavasta #KESÄIMATRALLA –juttusarjasta, jossa esitellään viikoittain kaupungin kesätyöntekijöitä sekä aktiivisia paikallisia nuoria kesäisissä paikoissa ympäri Imatraa. Juttusarjaa voit seurata Imatran kaupungin nettisivuilla sekä sosiaalisissa medioissa.

 

Kenet sinä ottaisit mukaan nauttimaan Saunalautan löylyistä keskelle kauneinta Vuoksea?

Uusimmat