Olet täällä

13.11.2017 - 11:04

Imatran taidepalkinto Imatran Immet - naiskuorolle

Immet rantakalliolla
Imatran tämän vuoden taidepalkinto myönnettiin Imatran Immet – naiskuorolle eilen 48. Taideviikon avajaisissa.

Naiskuoro Immet on perustettu vuonna 2008, ja kuorossa laulaa lähes 40 naista. Kuoron perusti ja sitä johtaa Hanna Saarela. Kuoro on vuosien mittaan kokeillut eri ilmaisukeinoja ja uudistanut käsitystä perinteisestä kuorokonsertista.

Tänä vuonna kuoro haluaa juhlistaa Suomi 100 – juhlavuoden hengessä Suomea ja kotiseutuaan Karjalaa esityksellään  ”Kolme tarinaa koskesta”. Esitys sijoittuu Imatrankosken äärelle ja tuo näyttämölle kuorolaisten lisäksi näyttelijöitä ja tanssijoita. ”Kolme tarinaa koskesta” saa ensi-iltansa Taideviikon lopulla 18.11.

- Imatran kaupunki haluaa palkinnon myöntämisellä korostaa  Impien tekemään merkittävää työtä kaupunkimme musiikkielämän elävöittämisessä ja kehittämisessä, kertoo elämänlaatupalveluiden päällikkö Harri Valtasola.

- Kuoro on ennakkoluulottomasti tarttunut erilaisiin haasteisiin ja tehnyt itsenään tutuksi varsinaisten kuorokonserttien lisäksi jalkautumalla kansan pariin mm. joulunalusaikana ja erilaisissa tilaisuuksissa eri puolella kaupunkiamme. Palkintoa myöntäessään lautakunta oli yksimielinen valinnasta, jatkaa Harri Valtasola.

Imatran kaupunki onnittelee tämän vuoden taidepalkinnon saajaa.

Lisätiedot: 

Uusimmat