Olet täällä

13.11.2017 - 10:37

Imatra hakee projektipäällikköä koulu- ja päiväkotiverkon uudistamiseen

koulu.jpg.jpg
Kaupungin kaikki koulukeskukset uusittu 2021 mennessä.

Imatran kaupunki hakee määräaikaista projektipäällikköä luotsaamaan koulu- ja päiväkotiverkon uudistamista.

- Toivomme löytävämme ammattilaisen, joka vie hankekokonaisuuden menestyksellä maaliin. Projektin vetäjää kaivataan kantamaan kokonaisvastuu siitä, että Imatran kunnianhimoinen tavoite kolmesta modernista koulukeskuksesta toteutuu asetetut aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteet täyttäen, kaupunginjohtaja Rami Hasu sanoo.

Imatra on vuoteen 2021 mennessä tekemässä historiaa. Kaupunki aikoo uudistaa kerralla koko koulu- ja päiväkotiverkkonsa vastaten samalla vanhojen rakennusten sisäilmaongelmiin.
Muutoksen jälkeen kaupungin kaikki opetuspalvelut keskittyvät kolmeen paikkaan. Samoissa tiloissa on tarkoitus tuottaa myös muita palveluja kuntalaisille, erityisesti lapsille ja nuorille. Tilasuunnittelussa painopiste on siinä, että ne tukevat uudentyyppistä opetusta ja ovat muuntojoustavia suhteessa tulevaisuuden tarpeisiin.

Projektipäällikön tehtävä on kaksivuotinen. Se ajoittuu vuosille 2018-2020.

Projektipäälliköltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

- Etsimme  henkilöä, jolla on kokemusta isojen projektien vetämisestä, sekä vankkaa taloudellista osaamista. Valittavan tulee ymmärtää kunnallisen päätöksenteon logiikkaa, sillä projektipäällikkö vastaa hankkeen eri vaiheissa poliittisen ohjauksen ja päätöksenteon kokoamisesta. Hänen on kyettävä hallitsemaan aikatauluja ja samanaikaisesti useita laajoja kokonaisuuksia. Työn hoitaminen vaatii tarkkaa ja täsmällistä tapaa toimia, sekä kykyä hallita aikatauluja ja suurien kokonaisuuksien yhteensovittamista.

Kokemus ja näkemys uudentyyppisistä oppimisympäristöistä ja niiden toteutusprojekteista on hakijalle eduksi.

Projektipäällikkö toimii linkkinä kaupungin, poliittisten päättäjien, tilojen tulevien käyttäjien ja rakennuttajan välillä. Projektipäällikön esimies on kaupunginjohtaja.

- Haemme nyt projektiammattilaista. Rekrytoimme, jos löydämme sopivan henkilön. Muussa tapauksessa kaupunki tarkastelee projektin vetovastuun resursointia muilla toimenpiteillä.

Jos sopiva hakija löytyy, kaupungin on tarkoitus on valita projektipäällikkö vielä ennen joulua. Uuden projektipäällikön toivotaan aloittavan työt alkuvuodesta 2018.

Haku käynnistyy välittömästi ja päättyy 1.12. mennessä.

Hakija : hakulomakkeeseen pääset tästä. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustutaan haastattelujen yhteydessä.

 

Lisätietoa projektipäällikön tehtävästä:

kaupunginjohtaja Rami Hasu, rami.hasu@imatra.fi, p. 020 617 2203

hyvinvointijohtaja Hanna-Kaisa Ellonen, hanna-kaisa.ellonen@imatra.fi, p. 020 617 2205

 

Uusimmat