Olet täällä

3.5.2017 - 15:10

Haemme ehdokkaita Osallistu ja vaikuta - palkinnon saajaksi

Mustalammen laavu
Osallistu ja vaikuta - palkinnolla palkitaan vuosittain toimelias, aikaansaava, asukkaiden hyvinvointia ja elinvoimaa parantanut henkilö, asukasyhdistys tai vastaava yhteisö. Ehdota Imatran kaupungille palkinnon saajaa. Ehdotuksia otetaan vastaan 29.5. asti.

(kuvassa asukkaiden talkoilla tekemä laavu Mustalammella)

Imatran kaupunki palkitsee Osallistu ja vaikuta – palkinnolla asukkaan tai yhteisön, joka on ansioitunut kaupungin kehittämisessä. Palkinto myönnetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Osallistu ja vaikuta palkinnolla palkitaan toimelias, aikaansaava, asukkaiden hyvinvointia ja elinvoimaa parantanut henkilö, asukasyhdistys tai vastaava yhteisö.

Palkittavan toiminnan tulee olla Imatran kaupunginosia tai laajemmin Imatraa tai kaupungin palveluja kehittävää työtä.

Palkinnon tarkoitus on kannustaa asukkaita osallistumaan kaupungin, lähiympäristön ja palvelujen kehittämiseen. Palkinto korostaa osallistumisen merkitystä. Palkitsemisen avulla halutaan myös vahvistaa yhteisöllisyyttä, lisätä osallisuuden tunnetta, nostaa esille ja kiittää aktiivisia toimijoita sekä tehdä osallistu ja vaikuta – toimintaa  tunnetuksi asukkaiden keskuudessa.

Osallistu ja vaikuta – palkinto myönnetään Imatra-päivässä 26.8. vuoden 2016 ansioista. Palkinnon luovuttaa Osallistu ja vaikuta – työryhmän puheenohtaja, joka on tällä hetkellä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm.

Ehdota palkittavaa tällä verkkolomakkeella 29.5. mennessä.

Paperisen lomakkeen voi noutaa kaupungin asiakaspalvelusta tai pyytää lähettämään postissa.

Lue Osallistu ja vaikuta palkinnon säännöt täältä.

Lisätiedot: 

Uusimmat

kekarainen
15.12.2017
Pertti Kekaraisen valokuvia ja Ville Mäkikoskelan veistoksia. Kekaraisen teosten aiheina ovat tila ja liike. Mäkikoskelan veistoksissa arkiset aiheet kuvataan yllättävästi, lempeän huumorin avulla...